Варна. Шествие в подкрепа на традиционното българско семейство организира на

...
Варна. Шествие в подкрепа на традиционното българско семейство организира на
Коментари Харесай

Шествие в подкрепа на българското семейство организират „Българските патриоти“ във Варна

Варна. Шествие в поддръжка на обичайното българско семейство провежда на 6 юли във Варна коалиция „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ ", съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Шествието започва на 6 юли от 19.00 часа. Началната точка на проявата е паметника Пантеона в Морската градина. Шествието ще мине през парка, по бул. " Княз Борис " 1 и ще приключи на площад " Независимост ". Там кулминационна точка на шествието ще бъде величествен концерт за варненци на първата дама на българския рок, Милена Славова. Концертът е с начален час 20.00. На шествието ще участват водача на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Красимир Каракачанов, лидерът на листата на обединението за Варна, евродепутата Ангел Джамбазки, както и цялата листа на обединението от морския град.

" Семейството е от ден на ден дискриминирано и това ясно се вижда с всяко посягане на страната над децата ни и всички антисемейни закони, които се одобряват и постановат, безапелационни са от коалиция „ Българските патриоти “. В шествието ще дадем и своята безапелационна поръчка против признатата Европейска тактика за детето, в която виждаме по какъв начин родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите джендър идеологии. Инициативата е против антисемейните политики на Европа и опитите за смяна на законодателството ни в посока дискриминация на християнските полезности. Има два пола и фамилията е формирано от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклоняване от нормите. Всичко друго е извращение ”, съобщи лидерът на варненската листа на патриотите Ангел Джамбазки.

Той се разгласи и в поддръжка на смъртното наказване, когато става дума за педофилия, припомняйки за пропагандата в излъчения наскоро филм за „ сладко-горчивото другарство сред 9 годишния Марио и ексцентричния гей мъж Борче ”, част от София Прайд. Очаква се към самодейността на патриотите във Варна да се причислят наставнически НПО-та от Варна в поддръжка на идеята за запазване на обичайните фамилни полезности и против джендър-политиките и ЛТБТИ- офанзивите,на които е подложена страната ни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР