Върху град Мариупол руските изверги са хвърлили около 100 авиобомби,

...
Върху град Мариупол руските изверги са хвърлили около 100 авиобомби,
Коментари Харесай

Руските нацисти убиха хиляди цивилни в Украйна - само в Мариупол загиналите са 2187

Върху град Мариупол съветските изверги са хвърлили към 100 авиобомби, починалите към този момент са 2187. Това се оповестява в Telegram канала на Градският съвет на Мариупол. На сателитни фотоси от през вчерашния ден се виждат се виждат пожари в западната част на Мариупол и десетки съществено наранени жилищни здания.

67 тела на убити цивилни бяха положени всеобщ гроб в украинския град Буча, покрай столицата Киев, след тежки сражения в региона. На видеозапис се вижда по какъв начин трупове в черни чували се пренасяни от камион в яма. Местен доктор сподели пред украински медии, че не всички тела са разпознати.

Близо 125 хиляди души са били евакуирани по филантропични коридори от региони в Украйна, където се водят военни дейности, сподели президентът Володимир Зеленски.
" Днес основната задача е Мариупол ", акцентира Зеленски във видеообръщение. Той добави, че ескорт с филантропични доставки е единствено на към 80 километра от обсадения от съветските сили югоизточен украински пристанищен град, където са блокирани над 400 хиляди души.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР