Върховният съд на провинция Саксония в Дрезден призна 21-годишният сириец

...
Върховният съд на провинция Саксония в Дрезден призна 21-годишният сириец
Коментари Харесай

Доживотна присъда за мъжа, нападнал с нож туристи в Дрезден

Върховният съд на провинция Саксония в Дрезден призна 21-годишният сириец за отговорен в ликвидиране и нанасяне на тежки телесни повреди. През есента мъжът атакува с нож двама туристи, единият от които умря по-късно в болничното заведение.
Абдуллах А., който през есента атакува туристи с нож в центъра на Дрезден, е наказан на пожизнен затвор. Това гласи решението на Върховния съд в Дрезден, който призна 21-годишния обвиняем за отговорен в ликвидиране, нахлуване за ликвидиране и причиняване на тежки телесни повреди.
 Кой е сириецът нападател от Ансбах и какво е правил у нас? Кой е сириецът нападател от Ансбах и какво е правил у нас?
Мохамад Делеел е получил леговище у нас през 2013 и останал в България до август 2014. На 21 август 2014 сириецът — нападател от А...
Съдията акцентира особената тежест на закононарушението. По всяка възможност, това изключва опцията от предварително освобождение след излежаване на 15 години от присъдата, написа „ Дойче веле ”.
На 14 октомври 2020 година въоръженият с нож Абдуллах А. атакува двама мъже, пристигнали в административния център на Саксония от провинция Северен Рейн-Вестфалия. В резултат на това 55-годишният екскурзиант умря в болничното заведение, а неговият сателит получи тежки пострадвания.
При задържането на причинителя стана ясно, че през 2018 година той към този момент е бил осъждан за поддръжка на терористичната организация Ислямска страна, а по-късно наказването е било засилено поради нахлуване на чиновници на правоохранителните органи. Федералната прокуратура, която се занимава с следствието, изиска оптимално наказване за закононарушението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР