Върхът на цинизма демонстрира днес служебният здравен министър на Румен

...
Върхът на цинизма демонстрира днес служебният здравен министър на Румен
Коментари Харесай

Върхът на цинизма! Кацаров раздава златни медали на екипа си - май забрави, че за 2 месеца над 8000 българи умряха заради бездействието му

Върхът на цинизма показва през днешния ден служебният здравен министър на Румен Радев. Стойчо Кацаров свика ексклузивен брифинг, с цел да се похвали с добре свършената работа по преодоляване на ковид и да раздаде златни медали на екипа си, задето се справили с вълната.

Отличена беше проф. Мира Кожухарова, която с опита и преценката си помогнала най-вече за справяне с рецесията. Цялата конференция в действителност бе напудрена гала, на която министърът на Радев пускаше усмивки и хвалеше хората си, все едно в страната няма ковид, няма и жертви.

А истината е, че тоталната некомпетентност на Стойчо Кацаров идва на фона на над 8000 жертви на ковид за последните по-малко от 2 месеца.
свързани новини21471преди 46 минути
8000 българи, 8000 почернени фамилии, а Кацаров кичи хората си със златни медали. Безобразие, за което най-малкото би трябвало да си подаде оставката и да изчезне от политическия живот у нас.

Защото Кацаров и екипа му не заслужават златни медали, а белезници. След цяло лято на безучастие, боязън от въвеждане на ограничения, спуснат от горната страна зелен документ, препълнени лечебни заведения, препълнени морги и 8000 умряли за два месеца не се дават златни медали. Полагат се обвинявания и белезници.

Така че, НЕуважаеми Кацаров, вземете златните си медали, заврете си ги... вие си знаете къде, и ни освободете от вашето наличие допустимо най-бързо.

Или имам по-добра концепция - за какво не отидете с тези медали да се похвалите в домовете на 8000-те хиляди български фамилии, които изгубиха свои близки през последните 2 месеца. Сигурен съм, че мазните ви усмивки ще бъдат уместно посрещнати от почернените им родственици.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР