Въпреки скръбта по загубата на своята съпруга Елена Начева, Кръстьо

...
Въпреки скръбта по загубата на своята съпруга Елена Начева, Кръстьо
Коментари Харесай

Въпреки скръбта: Кръстьо Лафазанов играе в Стара Загора

Въпреки скръбта по загубата на своята брачна половинка Елена Начева, Кръстьо Лафазанов през днешния ден излиза на сцена дружно с Мариан Бачев и със специфичното присъединяване на Калин Сърменов в Стара Загора с емблематичната комедия „ Да, господин министър председател “ от Антъни Джей и Джонатан Лин.

Те ще излязат на сцената на Културен център „ Стара Загора “ от 19:00 часа. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция уредниците от импресарска къща " Вер-ди Арт ".

Зрителите ще се насладят на доста занимателни обстановки. Пиесата е комбиниране на убийствена политическа ирония, поднесена с изискан британски комизъм.

Министър-председателят Джим Хакър и неговият шеф на кабинета Хъмфри Апълби имат 24 часа, с цел да спасят Англия и Европейския съюз от рецесия, която наподобява няма по какъв начин да бъде следена.

В един свят на финансови произшествия, световно стопляне, незаконни имигранти, 24 часови вести, смарт телефони и полови компромати, единственото избавление наподобява доста съмнителна договорка с външния министър на Кумранистан.

10 трилиона евро е заемът, който богатата на петрол централно азиатска страна предлага на разпадащия се Европейски съюз. Но всичко това зависи от удовлетворяването на една много… характерна нужда на външния министър Айтикеев. Сякаш цялата международна полуда се е събрала резиденцията на премиера в Чекърс.

Постановката е дело на Борис Панкин, сценография е на Петър Митев. Участват още Тони Минасян, Рада Кайрякова, Константин Икономов и Светослав Пеев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР