Въпреки разочароващите резултати (равенството с Исландия и загубата от Хърватия)

...
Въпреки разочароващите резултати (равенството с Исландия и загубата от Хърватия)
Коментари Харесай

Скромно празненство в аржентинския лагер за рождения ден на Меси

Въпреки разочароващите резултати (равенството с Исландия и загубата от Хърватия) на международното състезание в Русия, Лионел Меси откри време да отпразнува 31-вия си рожден ден.

Съотборниците на футболната звезда го изненадаха с торта по време на вечерята на отбора. Тя бе скромна, само че поради обстановката в тима, изцяло отговаряше на настроението.

Снимка: Instagram

Меси духна свещички, снима се с някои от своите съотборници и още веднъж се върна към по-важната задача - оцеляването на Аржентина на международното състезание. За таи цел гаучосите не би трябвало да губят мача си против Нигерия на следващия ден (26 юни), защото имат единствено 1 точка в актива си.

Поздравите за футболиста на " Барселона " в обществените мрежи пък бяха доста повече. Съотборниците от клубния и националния му отбор не пропуснаха да го поздравят, а най-милото благопожелание бе от брачната половинка му Антонела. " Благодаря, че ме направи най-щастливата жена и че създадохме семейство, което е най-голямото ни благосъстояние ", написа красивата половинка на Меси в " Инстаграм ".

Снимка: Instagram

В интернет пък се появи и видео, в което всички близки на аржентинеца му желаят единствено хубави неща, а синовете му Тиаго и Матео пеят песничка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР