Въпреки проблемите, които недоброжелателите се опитват да създадат, приходите на

...
Въпреки проблемите, които недоброжелателите се опитват да създадат, приходите на
Коментари Харесай

Путин се похвали

Въпреки проблемите, които недоброжелателите се пробват да основат, приходите на Русия от петрол и газ и петрол и газ порастват. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща с ръководителя на Федералната данъчна работа Даниил Егоров.

" Въпреки проблемите, които нашите недоброжелатели и завистници се пробват да ни основат, все пак пълненето на бюджета към момента върви с верните темпове, приходите от нефт и газ порастват и, което е изключително прелестно, непетролните и газовите също съгласно мен с 24% в последно време “, сподели той. Според него тази обстановка демонстрира стабилизиране на икономическите индикатори.

На собствен ред Егоров означи, че данъчните доходи в консолидирания бюджет на Русия за първото полугодие са се нараснали с 32% в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

" Общо това е плюс 4,1 трилиона рубли. Несъмнено приходите от нефт и газ и пазарните условия изиграха забележителна роля в това наличие. Но, както вярно казахте, 24% са апропо 2 трилиона рубли – доходи отвън петрола и газа “, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР