Въпреки многото часове работа, депутатите са запазили чувството си за

...
Въпреки многото часове работа, депутатите са запазили чувството си за
Коментари Харесай

Желязков към депутатите: Чуйте ме, колеги, след това ме въргаляйте в катран и перушина…

Въпреки многото часове работа, депутатите са запазили възприятието си за комизъм. В залата ехтяха закачки, а народните представители се смеят след всяко изобретателно заяждане от трибуната.

„ С ясния риск, че ще си навлека справедливия ви яд, ще предложа като точка 9. Чуйте ме, сътрудници, по-късно ме въргаляйте в катран и перушина. Предлагам смяна в непрекъснатите комисии, с цел да може да попълним Комисията по финанси поради напускането на сътрудника, някогашен към този момент, Шотев. На негово място към момента няма заклел се сътрудник “, поде ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

„ Предложението е за смяна в Комисията по превоз и известия. Да, ще ви дам думата господин Свиленски, чуйте ме първо какво предлагам. Никога не е късно да рестартираме деня. Освобождаване на член на Комисията по превоз и известия и попълване на Комисията по бюджет и финанси “, сподели Желязков.

Той даде думата на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

„ Ще ви прикани да подкрепите това предложение и ще ви кажа за какво. Защото това беше в съгласие авансово с парламентарните групи от господин Минчев, а не като Желязков, с книжчица под мишчица, да предложите ей по този начин 10 точки. Призовавам ви да подкрепите това предложение, като спомагателна точка “, опъна се Баджо Жоро на ръководителя.

„ Благодаря, господин Свиленски. Благодаря, че толкоз ви харесва да ме цитирате. Ако желаете ще продължим сюжета с „ отивам, бабичко, въпреки и слабичко “ “, отвърна Желязков, до момента в който Свиленски слизаше от трибуната, а залата прихна в смях.

На трибуната обаче излезе и Цончо Ганев от „ Възраждане “.

„ Искам и аз да потвърдя, че господин Минчев напълно колегиално пристигна и съгласува даже с нас това нещо. Минути преди този момент пък Искрен Митев отиде при господин Хамид и съгласува дали може да желае удължение на периода. Вижда се, че те са диалогични. Поне с Движение за права и свободи, де. Гледам, че още и още добавяте точки, така че авансово да ви помоля да подготвите за 00:00 ч. химна “, приключи той, а залата още веднъж прихна в смях
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР