В предаването Още от деня по БНТ Валерия Велева, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Валерия Велева, каза
Коментари Харесай

Журналист: Съотношението на политическите сили в новия парламент ще бъде различно

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Валерия Велева, сподели че по този начин както са считали, че изборите са непотребни, последните социологически проучвания през днешния ден демонстрират, че ще бъдем очевидци на изненади, че ще бъде забавно и че няма да се повтори това, което беше до момента.

„ Няма да получим още от същото, не че съставът на Народното събрание няма да е съвсем същия. Вероятно 80% ще бъде същия. Но съотношението на политическите сили ще бъде друго и то е доста значимо. От това зависи какво държавно управление ще имаме ".

В същото предаване Силвия Великова, сподели че съгласно нея партиите вземат участие сякаш служебно на тези избори. „ Има едни 38 души в листите, мисля че отново няма да има устойчиво държавно управление след тези избори ".

Може би няма да има сглобка, счита Великова. „ Мисля, че някои от обединенията са си взели поучения и ще бъде по-трудно да се вземат решения ".

Нека да знаят нашите фенове, че водихме прелиминарен диалог тук и това е послание към тези, които пишат законите, ние не можем да приказваме това, което могат да приказват в частните медии, съобщи Великова. „ Слушах последните излъчвания на Българска национална телевизия с политици и когато можеха да вземат участие и виждам, че някои от тях които доста губят, ще би трябвало да са в доста дълъг извинителен режим, тъй че мъчно ще бъде съставянето на държавно управление ".

По-скоро ми коства, че ще има още едно приплъзване, след което ще има държавно управление, счита Великова.

Според Петьо Цеков още в този момент може да се подреди 80% от Народното събрание. „ Лесно можем да кажем кой ще влезе в Народното събрание. "

Може не всички парламентарни сили да отидат в 50-то Народно събрание, ние не знаем дали ще влезе или няма да влезе, в случай че бъдат единствено 5 парламентарни сили, то тогава образът на Народно събрание може да бъде малко по-различен, добави Цеков.

Българска национална телевизия, „ Още от деня "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР