Въпреки че училището и образованието са основните приоритети на подрастващите

...
Въпреки че училището и образованието са основните приоритети на подрастващите
Коментари Харесай

Момченце захвърли домашните, за да помогне на свинята си да роди розови прасенца

Въпреки че учебното заведение и образованието са главните цели на подрастващите деца, от време на време има форсмажорни обстоятелстства, които оставят всичко на назад във времето.

Малкият Хуан Габриел е 9-годишно момче, живеещо в провинция Азуай, Еквадор, знае това добре и гласовото му известие, изпратено по WhatsApp до неговия преподавател, незабавно обиколи мрежата, предизвиквайки както утвърждение, по този начин и удивление, написа аnimauxplanete.com.
външна реклама
Нанси Монрой, учителката на Хуан Габриел, беше упълномощила на учениците домашно, което трябваше да създадат у дома на компютра и да го изпратят. 9-годишното дете обаче не можа да съобщи домашната си работа в точния момент, тъй като неговата свиня Санди беше на път да роди.



Хуан остави настрани домашното си и незабавно хукна да помогне на свинята да се опраси, защото по това време беше самичък у дома. Преди това обаче изпрати аудио известие в WhatsApp до учителката си: „ Госпожо Нанси, здравейте. Трябва да ви кажа, че не можах да си изпратя домашното в точния момент, тъй като след края на уроците свинята ми стартира да опрасва и не знам в какъв брой часа ще свърши. И защото майка ми към момента не се е прибрала, би трябвало да се грижа за нея. Веднага откакто завърши с раждането, ще изпратя домашната си работа, благодаря, уповавам се, че ще ме разберете ”.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР