Calstrs, един от най-големите пенсионни планове в света, трябваше да

...
Calstrs, един от най-големите пенсионни планове в света, трябваше да
Коментари Харесай

Пенсионните планове на Calstrs се позовават на грешки в данните за емисиите

Calstrs, един от най-големите пенсионни проекти в света, трябваше да отсрочи публикуването на своя отчет за климата за 2023 година, откакто откри грешки в метода, по който пресмята въглеродния отпечатък на своите 331 милиарда $ портфолио.

Гигантският публичен пенсионен проект в Калифорния към този момент съобщи, че няма да разгласява своите данни за въглеродните излъчвания за 2023 година до 2025 година Той също по този начин разкри в известията за дневния ред за съвещанието на своя капиталов ръб на 1 май, че е разкрил „ обилни данни и проблеми с изчисленията “, до момента в който се пробва да оцени своя въглероден отпечатък за 2022 година Използването на несъвместими и несъответстващи данни докара до „ неточни резултати “, написа той.

Този ход повдига въпроси по отношение на сходни оповестявания с чисто нула от други огромни притежатели на активи, защото Calstrs употребява способ за пресмятане, който е необятно общопризнат в международен мащаб, споделиха специалисти от промишлеността. Трудностите биха могли също по този начин да насърчат република...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР