Въпреки че съвременната наука абсолютно отрича астрологията, много хора все

...
Въпреки че съвременната наука абсолютно отрича астрологията, много хора все
Коментари Харесай

Всяка една зодия я заплашват определени здравословни проблеми

Въпреки че актуалната просвета безусловно отхвърля астрологията, доста хора към момента се обръщат към звездите за съвет и помощ. Според едно изследване към 21% от хората имат вяра в хороскопите, като дамите доминират измежду тях.
Астролозите употребяват информация за придвижването и позицията на звездите и другите небесни обекти, с цел да получат информация за житейски събития, персони и даже за човешкото здраве. Може би сте един от тези, които имат вяра в това, което звездите споделят за здравето? Тогава тази публикация е за вас, разберете по какъв начин здравето ви зависи от вашия зодиакален знак.Най-дразнещата линия на всяка зодия: Кой с какво може безусловно да ви влудиАстрологията, като се изключи че е увлекателна, ни оказва помощ да научим повече за себе си.
Тя ни показва както наш…Mar 5 2019vijti.com

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Хората, родени под този зодиакален знак, са склонни към непрекъснато преосмисляне на безусловно всичко в живота си. Постоянното мислене обаче води до тревога и стрес. Трябва да се обърне внимание на Водолейте и във връзка с физическата интензивност. Редовните тренировки обаче могат да причинят пострадване и би трябвало да сте наясно с това. Според астролозите, в случай че Водолейте спрат с физическите извършения обаче може да стартират да страдат от артрит, оток, сърдечни проблеми, астма, разширени вени и алергични реакции.

Риби (19 февруари – 20 март)
За разлика от Водолей, тези хора, родени под знака на зодия Риби се оставят на течението. Въпреки това, понякога те разрешават страстите им да ги завладеят. В последна сметка това може да докара до претоварване на нервната система и психологични проблеми. В допълнение, съгласно астролозите, защото Риби в по-голямата си част са идеалисти, постоянно има риск от отчаяние от събития или хора. Ако това положение продължи по-дълго, тогава са вероятни проблеми с краката (мазоли и израстъци) и намаляване на имунната система, което ще ги направи уязвими за редица болести.

Овен (21 март – 20 април)
Овните са доста прочувствени, имат парещ характер, в никакъв случай не стоят без работа и също са доста упорити. Имайте поради, че точно тези качества им оказват помощ да реализират триумф и да се движат напред в живота си. Въпреки това, те също могат да доведат до главоболие, мигрена и инсулт заради прекомерно огромен стрес. Овните, като предписание, обичат да работят и с цел да реализиран резултат те си слагат къси периоди, без да си оставят задоволително време за отмора, което води до прекомерно високо равнище на стрес. Затова, съгласно астролозите, в случай че сте Овен и непрекъснато се оплаквате от болки в гърба, раменете и гърдите, то това евентуално се дължи на вашия зодиакален знак. Позволете си да си починете най-малко за един ден и да се насладите на релаксиращ масаж.

Телец (20 април – 20 май)

Не е загадка, че Телецът е най-упоритият и сложен човек в цялото зодиакално съзвездие, макар че от тях излизат отлични музиканти и артисти. Въпреки това, тези, които са родени под знака на Телец, като предписание, страдат от такива болести като инфекции на гърлото и ушите, инфектиране на сливиците, проблеми с щитовидната жлеза, алергии и настинки, доста по-често от другите. Освен това те изпитват усложнения при адаптирането си към новите условия и затова са обект на алергични реакции по време на пътешестване или смяна на местоживеенето.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците са доста дейни, живи и общителни хора, само че засилените информационни умения изискват доста сила. Това може да докара до нараснала тревога, бодърствуване и други психологични проблеми. В допълнение, Близнаците могат да страдат от отмалялост и мързел, в случай че не намерят баланс сред енергийните си равнища. Те също са склонни да мислят доста, което води до проблеми със стомаха. В допълнение, непрекъсната медитация може да провокира грип и настинка, тендинит.

Рак (21 юни – 22 юли)

Чувствителните представители на тази зодия доста постоянно изпадат в положение на какофония, дисбаланс на силата си. За страдание, това може да докара до тревога и меланхолия. В допълнение, хората, родени под знака на Рак, нормално се вглъбяват в проблемите си, което постоянно може да докара до проблеми с наднормено тегло и храносмилането. Раците би трябвало да се научат да се отхвърлят от обстановки и хора, макар че това може да бъде мъчно. В противоположен случай ще има риск от всевъзможни здравословни проблеми, по-специално нарушено храносмилане, гадене и киселинен рефлукс.

Лъв (23 юли – 22 август)

Енергичните лъвове постоянно са в динамичност, следвайки правилото: „ Движението е живот “. Те нямат визия по какъв начин да забавят, тъй че имат доста бърз метаболизъм. За страдание, това може да докара до сърдечни проблеми и съдови болести, а това е разследване от неприятни хранителни привички. Лъвовете бързат, посещават едно събитие след друго, трансформират местоположението и дейностите си, като жертват естествения си режим и хранене. Умът на Лъвовете постоянно е ангажиран с нещо и рядко остава в положение на покой, по тази причина те също могат да срещнат проблеми със съня. Ако сте Лъв, понякога би трябвало да забавите темпото на живота си.

Дева (23 август – 22 септември)

Всеки от време на време се съмнява в себе си, само че Дева са обект на това повече от останалите зодиакални знаци. Те постоянно не имат вяра в себе си, което може да докара до меланхолия и прочувствено прегаряне. В резултат на това те могат да получат чревни проблеми като запек и язви. Астролозите предлагат на девите да вършат йога и медитация, с цел да поддържат обсесивните мисли под надзор и да реализират прочувствен баланс.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са в положение да се любуват на живота, те са господари в това. Но постоянно се борят да намерят точния баланс. В резултат на това те са склонни към запек или диария, изключително в случай че не се придържат към вярното хранене. Астролозите също прибавят, че Везните са склонни да имат сензитивна кожа, която се нуждае от непрекъсната хидратация.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите правят отлична работа даже и при огромно натоварване, само че това не значи, че би трябвало да не помнят за себе си и за своето здраве. Дори и те от време на време се нуждаят от отмора. В противоположен случай могат да получат простуда, грип или други инфекциозни болести. Експертите в региона на астрологията също поучават Скорпионите да се научат по какъв начин да управляват страстите и да не разрешават това да завладее съзнанието им като по този метод да скапват връзките си с близки и сътрудници. В допълнение, несъразмерната емоционалност в техния случай може да навреди на хормоналния декор.

Родените под този зодиакален знак са радостни, общителни, предприемчиви хора, само че всичко това може да докара до неприятности. Те нямат безусловно никакво време да се разболеят, тъй като имат толкоз доста проекти. Ето за какво Стрелците би трябвало да извърнат повече внимание на превантивните ограничения. Те би трябвало да бъдат деликатни при физическа интензивност, защото съществува висок риск от пострадване, както и да защитят ставите си. Този зодиакален знак е по-податлив на произшествия.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са амбициозни и решителни хора, само че тези качества могат да доведат до непримиримост, която ги заплашва с чупливост и намаляване на костите им. Астролозите ги поучават да наблюдават количеството калций в диетата си. Козирозите обичат реда и дисциплината. Тези две качества могат да доведат до фикс идея за такива неща като диета и физически извършения, които неизбежно ще доведат до стрес и преяждане или недохранване.

Как да съхраните здравето си в годината на Меркурий?

Разбира се, здравната астрология е единствено доктрина и доста хора не дават отговор по своя темперамент на астрологичния си знак. Независимо кой месец сте родени, не забравяйте, че единствено вярното хранене и постоянните извършения ще ви оказват помощ да останете здрави.

Инфо: Здраве

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР