Въпреки че са популярна фантазия, тройките могат да объркат навигацията

...
Въпреки че са популярна фантазия, тройките могат да объркат навигацията
Коментари Харесай

Полезни съвети за успешна тройка

Въпреки че са известна фикция, тройките могат да объркат навигацията в действителния живот. Ако вие или вашият сътрудник се интересувате от концепцията да имате тройка, отделете време, с цел да решите дали това е вярното решение за вас и връзката ви. Изборът на верния тройка сътрудник е от значително значение за ужасно прекарване.

Артикулирайте това, което желаете.

Има разнообразни провокации, които би трябвало да имате поради, според от това дали желаете да включите непознати, познати или близки другари. Включването на чужд в тройка изисква по-строг развой на инспекция, с цел да се обезпечи химия и сигурност. От друга страна, в случай че замесите другар, рискувате да усложните това другарство. Бъдете ясни с желанията си и отчитайте всички евентуални прочувствени опасности.

Използвайте приложения за запознанства.

Сайтовете и приложенията за запознанства могат да бъдат потребни принадлежности, когато търсите трета страна, която да включите в половия си живот. Вие и вашият сътрудник можете да създадете общ профил, съобщаващ какво търсите в сътрудник тройка, без значение дали става въпрос за еднорог (обикновено бисексуална жена, която спи с двойки), някой, с който да вършиме секс, до момента в който сътрудникът ви гледа, или може би повече поредно трето лице, което да се включи във връзката.

Общувайте ясно.

Без значение кого сте избрали да поканите, не забравяйте да установите ясни линии за връзка. Когато намерите верния човек, бъдете директни и почтени по отношение на вашите стремежи и упования. Може да отнеме известно време, само че в случай че продължите да се представяте там, в последна сметка можете да намерите подобаващата трета страна, която да усъвършенства половия ви живот.

Задайте своето желание.

Отделете време да помислите какво желаете да извлечете от прекарването, изключително в случай че това е първата ви тройка. Опитвате ли се да извършите съответна фикция? Искате ли да изследвате личната си половост? Липсва ли нещо от сегашния ви полов живот? Изясняването на желанията ви, ще ви помогне да се ориентирате в тънкостите на тройка.

Обсъдете с колегата си в верния подтекст.

Идеята за тройка може изначало да сплаши колегата ви или да провокира ревнивост. Запазете успокоение и обяснете аргументите, заради които се интересувате от тройка. Уверете се, че не употребявате тройка като превръзка или похищение на вниманието от действителен проблем във връзката. Добавянето на различен човек към вашия полов живот единствено ще усложни всевъзможни информационни или полови проблеми с колегата ви. Не забравяйте, че вашият сътрудник би трябвало да вземе решението самичък - не се опитвайте да ги убеждавате. Ако вашият сътрудник е този, който предлага тройка, уверете се, че това също е нещо, от което се вълнувате. Ако не е, бъдете почтени и обсъдете други благоприятни условия.

Намерете верния трети човек.

След като вие и вашият сътрудник сте на една и съща страница, обсъдете евентуалните любовници, които да въведете в връзките. Може би сте срещнали прелъстителен чужд на дата на приложение или може би желаете да включите най-хубавия си другар. Докато вие и вашият сътрудник чувствате химия с третото лице, можете да извършите идната стъпка, като се приближите до тях и отправите покана. Нека поканата ви бъде занимателна и непринудена, само че не забравяйте да бъдете директни и ясни.

Задайте граници и съществени правила.

След като намерите подобаващия човек за тройка, вие тримата би трябвало да седнете, с цел да обсъдите границите и главните правила. Съгласете се за кои полови дейности ви е комфортно да изпълнявате и получавате. Това включва всичко от целувки до навлизане, до орален секс, до игра на BDSM. Винаги се уверявайте, че имате единодушие, преди да се занимавате с каквато и да е полова активност. Важно е всички участващи страни да разискват практики за безвреден секс, с цел да се избегне предаването на каквито и да било полово излъчени инфекции (ППИ). Решете дали би трябвало да употребявате презервативи, ръкавици и други. Обсъдете с колегата си дали третото лице е поканено да преспи или не. След като установите граници и съществени правила, задайте дата.

Вземете се комфортно и се насладете.

Създайте вярното въодушевление за вашата тройка. Запалете няколко свещи, споделете бутилка вино и слушайте секси музика. Успокойте се един различен, като говорите и флиртувате. След като стартира половата среща, пробвайте няколко разнообразни позиции, до момента в който намерите вярната, която работи и за трима ви. Гледайте да имате на разположение лубрикант и го използвайте постоянно. Помислете за включване на секс играчки във вашата тройка. Правилната секс играчка може да добави трогателен детайл към срещата и да подсигурява, че всеки се подтиква по метода, по който желае. Не забравяйте да почистите секс играчките си, преди да ги споделите. Не забравяйте, че в случай че се чувствате неловко във всеки един миг, можете неотложно да спрете половата среща.

Обобщение.

След тройката, бъдете отворени със половите си сътрудници за това, на което сте се радвали. Обсъждането на опита може да помогне за облекчение на всякаква ревнивост или несръчност. След като вие и сътрудникът ви останете сами, бъдете почтени дали тройките са нещо, което желаете да извършите постоянна част от половия си живот или това е било еднократно нещо.

С подобаващите сътрудници и ясна връзка, положителната тройка може да бъде метод да изследвате своята половост, да възстановите връзката с дългогодишния си сътрудник и да изпитате нови форми на наслаждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР