Въпреки че повечето хора никога няма да го признаят, има

...
Въпреки че повечето хора никога няма да го признаят, има
Коментари Харесай

Тъжните причини, поради които мъжът не иска да прави секс

Въпреки че множеството хора в никакъв случай няма да го признаят, има огромна възможност някой от вашите другари да има връзка или брак, в който сексът от дълго време е починал. Приблизително 15% от всички бракове се сблъскват с това, а неприятният или необичаен секс постоянно се показва като водеща причина за разлъка, написа struma.bg. Ако вие попадате измежду тези двойки и сте не запомнили какво е това секс, прочете аргументите, поради които мъжът ви отхвърля да прави секс с вас.

Загубил е привличането си към вас и се опасява да приказва за това

Всеки, който в миналото е изпитал това от първа ръка, знае, че е мъчително. В един миг не може да свалите ръцете си един от различен, в идващия цялото привличане е изхвърчало през прозореца. Това не значи, че не ви обича. Много момчета не знаят по какъв начин да споделят с половинките си, че към този момент не им работят толкоз възбуждащо, и по тази причина избират вместо да си навличат драма и диалози върху главата, напълно да се откажат от секса.

Лекарства, които въздействат на мъжките хормони

Някои медикаменти могат да доведат до понижаване на либидото. При дамите това постоянно се случва с приема на контрацептиви. За мъжете нормално са отговорни антидепресантите. Така или другояче, в случай че той е на медикаменти и изпитва слаб полов нагон, е по-добре да потърси докторски съвет.

Оставили сте искрата да загасне

Само тъй като сте към този момент двойка, не значи, че би трябвало да занемарявате себе си и живеца в леглото. Не оставяйте огънчето да загасне, тъй като сигурно ще се откри някой различен да възпламени половия фитил на половинката ви.

Депресиран е

Депресията и други форми на психологични болести може да са повода вашият мъж да не прави секс с вас. Това е една от най-често срещаните аргументи момчетата да губят интерес към размяната на милувки и към съвсем всичко останало. Когато сте депресирани, е мъчно да се вълнувате от неща, които ви харесват. Сексът е един от първите пострадали. Ако половинката ви пие антидепресанти, то сигурно ще има намаляване в либидото му.

Негодува за нещо, което сте създали

Голяма част от дамите, които губят интерес към секса с сътрудниците си, стигат до тази повратна точка, тъй като недоволстват по отношение на мъжете си, тъй като не са задоволително ангажирани вкъщи, че бягат от фамилната отговорност и че непрекъснато някой би трябвало да се грижи за техния комфорт. Същото може да повлияе и на господата. Ако вие сте абдикирали от връзката си или от домашните отговорности, то сигурно сексът няма да е на дневен ред.

Асексуален е

Хората, които се разпознават като асексуални, може да са сантиментални към вас, само че те не усещат полово увлечение, даже когато обичат колегата си. Ако той е асексуален, нищо, което казвате или вършиме, няма да го възбуди.

Използва секса като оръжие или инструмент за договаряния

Това също е корист. Привързаността, един път изтъргувана, към този момент не е обвързаност – тя е чиста и елементарна операция.

Изневерява ви

Повечето хора, на които им изневеряват, ще виждат или разстройване в секса, или неговата неочаквана липса.
Твърде доста мъже са склонни да бъдат мързеливи и в случай че получават това, което желаят от някой нов сътрудник, те нормално не се грижат за облекчаване на истинската си половинка.

Липсва му убеденост в спалнята

Да, това е правилно. Някои момчета губят желанието си за секс, тъй като в действителност се тормозят, че не удовлетворяват дамата, с която са. За разлика от доста други аргументи, изброени нагоре, тази може да се поправи, в случай че и двамата сте подготвени да говорите за казуса.

Ниският тестостерон убива половия блян

При мъжете спадът на тестостерона постоянно значи, че те няма да се интересуват от секс, може да се усещат раздразнителни и също по този начин да изгубят известна мощ.

Работи изключително, подложен е на мощен стрес и е прекомерно изтощен в края на деня

Това може да е правилно, само че би могло просто да бъде опрощение да не вършиме секс или да избягвате да се занимавате с други проблеми във връзката, изключително в случай че това става постоянно и все по-често срещано събитие.

Страда от Комплекса „ Мадоната развратница “

Възможно е мъжът да ви види в избрана светлина, в която той ви “уважава” прекалено много, с цел да се наслаждения на концепцията да прави секс с вас. Мъжете с това, което Фройд назовава Синдром на Мадоната развратница, слагат всички дами в една от двете категории: целомъдрени (уважавани, само че не полово желани) и уличници (неуважавани, само че полово желани). Това нездравословно, женомразко отношение постоянно идва и с други проблеми, заради което би трябвало да бъде знак за вас, че е извънредно време да приключите с тази връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР