Въпреки че бракът на кралицата на Великобритания Елизабет II и

...
Въпреки че бракът на кралицата на Великобритания Елизабет II и
Коментари Харесай

Разкриха тайни от последните години на брака между Елизабет и Филип

Въпреки че бракът на кралицата на Англия Елизабет II и херцога на Единбург принц Филип изглеждаше здрав и благополучен, се оказва, че допреди три години двамата са живели разграничени, на разстояние повече от 150 км. един от различен.

Преди да стартира пандемията от ковид и кралската двойка да бъде принудена да се самоизолира, в продължение на две години Елизабет II е живяла сама, надалеч от брачна половинка си.

Тя беше непрекъснато в Бъкингамския замък, където се намира формалното ѝ " работно място ". Там работи с документи, организира приеми и срещи, изпълнявайки кралските си отговорности, написа jenata.blitz.bg.

Принц Филип, който в действителност се отдръпна от делата си, избра спокойния селски живот. Той не обичаше паниката и по тази причина избра имението Wood Farm в Сандрингам за непрекъснато престояване. По данни на Marie Claire, двамата са били разграничени даже на 72-ата годишнина от сватбата си.

Въпреки че са живеели настрана, данни за кавги посред им не се появиха. Елизабет II постоянно посещава брачна половинка си в неговата " вила ", а преди пандемията внуците и правнуците на монарсите постоянно избираха имението за почивките си.

С експлоадирането на пандемията, Елизабет II и Филип, поради напредналата си възраст, се събраха още веднъж под един покрив и се откриха в замъка Уиндзор.

Дори в изискванията на карантина, кралицата не спря да работи интензивно. Тя непрестанно следеше новините и продължаваше да подписва документи. А брачният партньор ѝ четеше и рисуваше.

През януари кралската двойка си постави ваксина против новата зараза, след което принц Филип го закъса със здравето. Той претърпя сполучлива сърдечна интервенция. На 9 април, два месеца преди да навърши 100 години, той умря.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР