Въпреки безспорното си удобство, тази , взета назаем от парижанките,

...
Въпреки безспорното си удобство, тази , взета назаем от парижанките,
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носим любимите ни балерини тази пролет

Въпреки безспорното си улеснение, тази, взета назаем от парижанките, като че ли беше останала на назад във времето, поради това, че маратонките, мокасините и обувките на междинен ток превзеха трендовете. Дори добре познатият ни модел в бежово и черно на Chanel мъчно съумява да задържи позициите си. И въпреки всичко го прави, а безспорно всяко момиче крие някъде едни балерини в шкафа си, без значение дали са в черно, в ослепителен цвят или в анималистичен принт. 
               

Затова взехме решение да ви покажем стайлинг хрумвания, с които сме подготвени да възродим тази класика и да си напомним за какво толкоз обичаме да ги носим.

С какво бихме ги комбинирали тази пролет? Със сигурност с миди пола и, а по никакъв начин не изключваме опцията да ги съвместим с дребна черна рокля и oversize блейзър, когато не се постанова да бъдем толкоз публични, с цел да обуваме високи токчета.
              

Допълваме листата с мини рокли и съчетанието от дънки и кожено яке или тренчкот, в които равните обувки ще се откроят като украшение върху стъпалата ни, тъкмо както в пролетната сбирка на. И в случай че имаме потребност от още бижута, постоянно откриваме подобаващата находка на. 
               

Момичето, което постоянно ни е вдъхновявало за носенето на ниски обувки, е, която съумява да ги накара да наподобяват ужасно без значение дали е облякла прави дънки и пуловер, или мини пола и риза.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР