Въоръжените сили на Украйна са приведени в пълна бойна готовност

...
Въоръжените сили на Украйна са приведени в пълна бойна готовност
Коментари Харесай

Въоръжените сили на Украйна са в пълна бойна готовност

Въоръжените сили на Украйна са приведени в цялостна бойна подготвеност по решение на началника на генералния щаб, заяви министерството на защитата.

 © Българска телеграфна агенция
" Въз основа на решението на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна за въвеждане на режим на военно състояние, началникът на генералния щаб издаде заповед за привеждане на съединенията и частите на въоръжените сили в цялостна бойна подготвеност ", се споделя в известието.

Заради обстановката в Керченския пролив секретарят на Съвета Александър Турчинов тази нощ разгласи подкрепеното от президента на Украйна предложение за въвеждане на военно състояние за 60 дни.
 Съветът за сигурност на Организация на обединените нации заседава изключително поради рецесията с Русия и Украйна Съветът за сигурност на Организация на обединените нации заседава изключително поради рецесията с Русия и Украйна
Съветът за сигурност на Организация на обединените нации се събира през днешния ден на изключително съвещание поради напрежението сред Русия и Украйна в Керченския пролив. Руските спецчасти от...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР