На кратка церемония днес, в присъствието на вътрешния министър Калин

...
На кратка церемония днес, в присъствието на вътрешния министър Калин
Коментари Харесай

Камери с изкуствен интелект получиха 19 областни дирекции на МВР

На къса гала през днешния ден, в наличието на вътрешния министър Калин Стоянов, чиновници от 19 регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи получиха модерни камери, които са с висока резолюция и разграничителна дарба.

Това е следващата стъпка, която министерството подхваща в битката с пътния травматизъм. Става въпрос за доставката на 20 портативни мобилни камери, които са закупени със средства по Фонда за сигурност на придвижването. Това ще даде опция да се прави засичане на скоростта по едно и също време на няколко автомобила, в това число и в другите направления на придвижване. В момента се работи по публични поръчки за доставка на още 280 портативни, стационарни и мобилни устройства, съобщи вътрешният министър.

Министър Стоянов разяснява, че след подхванатите спомагателни дейности за надзор по пътя, надлежно са установени доста повече нарушавания и генерирани доста повече санкции. Предприехме и дейности за активизиране процеса по връчване на наказателни постановления и санкции по фиш – резултатът, е че през последните два-три месеца ние имаме повишение...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР