Между 2020 г. и 2021 г. броят на смъртните случаи

...
Между 2020 г. и 2021 г. броят на смъртните случаи
Коментари Харесай

Кога по-възрастните хора трябва да спрат да шофират?

Между 2020 година и 2021 година броят на смъртните случаи с моторни транспортни средства, включващи възрастни на 65 и повече години, се е нараснал с 15%, надхвърляйки 8200 смъртни случая, съгласно данни на Националния съвет по сигурност на Съединени американски щати.

Тина Паф, президент на Bick’s Driving School of Western Hills в Охайо, приказва пред Fox News Digital по какъв начин да се обезпечи сигурност на пътя за застаряващите водачи – и по какъв начин членовете на фамилията могат да разпознаят евентуалните предупредителни знаци.

Паф управлява програмата за рехабилитация на водачи на Bick, която прави оценка шофьорските умения на възрастните хора, с цел да дефинира дали да им предложи да се „ пенсионират “ от ръководството на транспортни средства.

Тя дефинира няколко предупредителни знака за членове на фамилията и близки, които са загрижени за рисковете от шофиране на по-възрастен човек.

Физически вреди по колите

Ключов сигнал е, в случай че лидерът стартира да попада в леки произшествия, което може да значи немарливост зад кормилото.

„ Може да не е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР