Според национално представително проучване, проведено от RAND Corporation, всеки пети

...
Според национално представително проучване, проведено от RAND Corporation, всеки пети
Коментари Харесай

Всеки пети учител в САЩ смята, че педагозите трябва да са въоръжени в клас

Според национално представително изследване, извършено от RAND Corporation, всеки пети преподавател избира да върви на учебно заведение с оръжие. В същото време изследването сподели, че 54% от учителите считат, че въоръжените учители ще създадат учебните заведения по-малко безвредни. На собствен ред 26% считат, че това няма да промени обстановката.

Въпреки това, даже повече, в сравнение с от оръжията, учителите са загрижени за издевателството. Те го смятат за главен проблем за сигурността.

Става дума за тормоз над едно от децата от негови връстници. Може да се прояви като заплашване, тормоз и други форми на нападателно държание. Най-често се демонстрира, когато има някакво неравноправие.

„ Въпреки разпространяването на стратегии за битка с издевателството, ежедневното принуждение в учебно заведение е проблем за учителите. Тормозът, а не дейните стрелци, беше най-честият проблем за сигурността на учителите. Именно те станаха причина за борби и разпространяване на опиати “, пишат откривателите.

https://www.rand.org/news/press/2023/05/31.html
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР