Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Вицепремиерът Сиемонов води акция срещу заведение в Слънчев бряг

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или техните пиари в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети, в това число и отвън политиката. Следва роман на вицепремиера Валери Симеонов ( " Обединени патриоти " ) за полицейска акция против заведения в курорта Слънчев бряг, нарушаващи условията за звук.

Симеонов споделя във " Facebook " за акцията, като в детайли разказва по какъв начин е затворено заведение " на известната пазарджишка мутра Божо Кравата ", а диджеят бил задържан. За други арестувани не се оповестява. Наскоро вицепремиерът се закани да вземе " на ръчно ръководство " казуса с шумните заведения, а през вчерашния ден изиска инспекция против шефа на Административния съд в Бургас, тъй като магистрати отменяли актове против притежатели на заведения. Не е известно какви са аргументите за рухването на актовете в съда.

Редакцията разгласява цялото известие на Валери Симеонов:

Тази нощ Слънчев бряг се трансформира в синоним на естествен и спокоен европейски курорт. Как се случи всичко?
В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи взаимно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме огромни изненадващи инспекции, като първият удар беше върху прословутия " Оксижен " на известната пазарджишка мутра Божо " Кравата ". Заведението е имало над 20 акта за нарушавания до нощес, само че продължаваше да работи и да нарушава наредбите за звук. Тази нощ, обаче, им бяха конфискувани музикалните уредби и под слисаните погледи на личните им охранители, " Оксижен " приключи работа. Установени са още нарушавания на финансовата дисциплинираност от Национална агенция за приходите, нарушавания на закона за храните и съществуване на нерегламентирани храни от Агенция по сигурност на храните, нарушени условия за пожарна сигурност, липса на здравни книжки и трудови контракти от Инспекция по труда, и други. Заради отвод за подпомагане и опозиция DJ-ят беше " закопчан " с белезници и спретнат в районното за 24 часа.

След като приключихме инспекцията на " Оксижен " и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме " възкръсналото " заведение отново да се изпълни с хора и още веднъж им иззехме аудио уредбите.

По същото време, вторият екип ревизираше прилежащите заведения – известното със мощното си озвучаване " Съни Дриймс ", като по-късно се трансферира към друго скандализиращо публичния ред заведение на централната алея - " Корнера ". Само за минути, двете големи тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – " 4 You " – тази нощ не работеше, като подозренията за теч на информация следва да бъдат тествани.

Държавата потвърди, че когато имат политическата поддръжка, институциите освен могат да свършат работата си безупречно, само че и го вършат с готовност и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от страната на мафията.

От тази нощ, борбата за тишината ще бъде война.
Следва продължение...
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР