Вандали са осквернили гроба на голямата българска актриса Пепа Николова.

...
Вандали са осквернили гроба на голямата българска актриса Пепа Николова.
Коментари Харесай

Поругаха гроба на Пепа Николова

Вандали са осквернили гроба на огромната българска актриса Пепа Николова. За това заяви щерка й Александра Сърчаджиева с пост в обществената мрежа Facebook.

Водещата на Big Brother придружи обявата си с две фотоси, от които се вижда, че от паметната плоча е разлепена пластиката, която Георги Чапкънов извая за починалата звезда на Сатиричния спектакъл. Николова умря през 2006 година след дълга борба с рака, преди да навърши 60 години и бе заровена в Алеята на създателите в Софийските гробища. В същата година Алекс направи дебюта си на сцена във Военния спектакъл.

"Бясна съм! Гневна съм! Изключително засегната! Днес отидох на гроба на майка ми! И видях ТОВА! Пластиката, която Георги Чапкънов направи за нея, когато тя умря, е открадната! Изкъртена по най-безобразен метод!!!!

Това е поругаване! Гнусно е! И не мога да си показва какъв урод би трябвало да си, с цел да направиш ТОВА!!!! ", написа Алекс във Facebook.

Постът е получил близо 2000 реакции от приятелите на Сърчаджиева във Facebook и близо 300 коментара, с които околните й я поддържат, а огромна част от тях поучават младата актриса да се обърне към полицията и към защита на гробищни паркове. Колегата на Алекс от Нова тв Мариян Станков-Мондьо даже показа поста й с думите: „ Пепа Николова беше и е просвета... И тъпо за нас... Защото нашите въстания са единствено против "герои " появили се след гърмеж на килограми силикон
пошло руси екстеншъни и евтини сутиени с размерите на главата на едногодишно дете... Жалко за нас... И до момента в който се търси наглото парче протегнало ръка с болния си мозък върху паметника й, предлагам всеки от нас да си пусне още веднъж най-малко един от филмите на Пепа, с цел да не забравяме, че тя е и ще бъде просвета... “

Това не първото вандалско посегателско на Софийските гробища напоследък. Наскоро беше опозорен и гробът на Стефан Стамболов, който се намира в абсолютния център на гробищния парк. Беше откраднат бюстът на огромния общественик, а от охранителната компания на гробищния парк дадоха обещание да го заменят и даже са се свързали с създателя му.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР