Вълненията около коронацията крал Чарлз III нарастват с всеки изминал

...
Вълненията около коронацията крал Чарлз III нарастват с всеки изминал
Коментари Харесай

Ужасяващ хаос: Какво се случва с коронацията на Чарлз, репетициите са били безнадеждни

Вълненията към коронацията крал Чарлз III нарастват с всеки минал ден, само че наподобява, че уредниците изнемогват и проектите може да претърпят цялостен неуспех. Източници, близки до семейството, споделят пред медиите, че виновните за организацията са в безмилостна конкуренция с времето, а до историческото събитие остават единствено три седмици. 

Говори се, че подготовките досега са били безспорен неуспех, а кралските помощници работят непрекъснато, с цел да се уверят, че всичко ще бъде съвършено в огромния ден, до най-малката детайлност. А към този момент има и лист с 6-те най-сериозни казуса, които спъват организацията:

- Местата към момента не са разпределени, поради напрежението което внасят принц Хари и Меган с мълчанието си. Те към момента не са удостоверили наличието си, макар че крайният период за това беше 3-ти април. По този метод двойката, за следващ път, изправя кралството на нокти.

 Чарлз, Камила

- Опасността Негово Величество да се препъне и да претърпи случай преди целия свят, поради дългата си матния. 

- Все още се разисква пътя, по който ще протече коронацията. Според проектите, процесията няма да бъде предстоящо грандиозна, а в по-малки мащаби, с цел да бъдат избегнати непотребни разноски. Политика, която Чарлз е декларирал желание да приложи още преди години.

- Пълна неизясненост дали дамите от фамилията ще носят тиари, откакто Кейт е декларирала, че ще наруши протокола. 

- Напрежението сред Чарлз и принц Андрю, който може да получи възбрана да носи рицарската си униформа.

Всички тези комплицирани проблеми би трябвало да бъдат решени в идващите единствено 25 дни. 

 Чарлз, Камила

До момента кралят и кралицата-консорт са репетирали в " макетно абатство " издигнато особено за подготовката в Бъкингамския замък. Източници коментирали, че Чарлз се оплакали от тежките одежди, които би трябвало да носи в специфичния ден и помощниците към този момент се опасяват, че облеклото може да провокира компликации за краля. 

През последните дни е била издигната и специфична рампа от двете страни на трона, с цел да не се затрудни Негово величество да стигне до мястото си. 

Официално от Бъкингамския замък отхвърлят слуховете за безпорядък и всичко ще протече като по вода.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР