Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще

...
Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще
Коментари Харесай

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

Хората на почтения труд основават смисъл, благоденствие и почтено бъдеще за всички и това е огромният урок в Деня на труда и на интернационалната работническа взаимност. Първи май е въплъщение на просветеното общество, което почита и предизвиква честния труд и гради своето развиване на тази осъзната морална основа.

Историята на този ден е хроника на битката на генерации за правата на работещите и за гарантиране на достойното възнаграждение на труда. Без обществена правдивост всяко общество е обречено на неустановеност, разделяне, несъгласия и рецесии, които го обезсилват и вършат невероятно постигането на огромни национални цели.

Възстановяването на възприятието за правдивост и гарантирането на обществената сигурност на жителите са пътят, по който страната ни би трябвало да поеме, с цел да се оправи с тревожните демографски трендове и обезлюдяването на цели райони. Българите няма да имат подозрения, че имено страната ни е мястото за тяхната житейска и професионална реализация, когато работата тук подсигурява съответни приходи, достолепие, сигурност и вероятности да осъществят своите гении.

Честит Първи май!

Румен Радев
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР