Вълна от съпричастност за семейството, останало без покрив в Казанлък.

...
Вълна от съпричастност за семейството, останало без покрив в Казанлък.
Коментари Харесай

Съпричастност: Всички помагат на семейството с ударената къща от мълнии в Казанлък

Вълна от съпричастност за фамилията, останало без покрив в Казанлък. Покривът на къщата на Михаил и Красимира Михайлови беше изпепелен от две мълнии.

"Спокойствие още не е настъпило, само че вярата пристигна, че може би ще се оправят нещата и ще затече още веднъж спокойният живот. Ние сме доста признателни на кметството в Казанлък, които реагираха стремително и ни дадоха вяра, че можем да живеем обикновено ", съобщи Михаил. По думите му е бил извънредно сюрпризиран от всички позвънявания, които е получил. "Никога телефонът ми не е бил толкоз цялостен от известия ".

Г-жа Стоянова (кметът на Казанлък Галина Стоянова - б.р.) се погрижи за нас, даде ни общинско жилище. Много сме признателни както на нея, по този начин и на всички, които ни помогнаха, сподели Красимира. Съпругът ѝ добави, че с помощта на това най-накрая са съумели да поспят малко след случая.

Най-важното е, че са релативно спокойни, уточни Галина Стоянова. Днес ще продължи разчистването и на следващия ден сутринта тук влизат строителите. Екип от общината ще направи бързо план за покрива. Благодаря на всички казанлъчани, които бяха доста съпричастни към случая, съобщи още кметът на Казанлък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР