Ваксинационен маратон в започва Букурещ. Шест ваксинационни центъра ще работят

...
Ваксинационен маратон в започва Букурещ. Шест ваксинационни центъра ще работят
Коментари Харесай

Ваксинационен маратон в започва Букурещ: Шест центъра работят денонощно до понеделник

Ваксинационен маратон в стартира Букурещ. Шест имунизационни центъра ще работят непрекъснато до понеделник сутринта. Още от първите часове пред тях са се извили опашки от искащи да се ваксинират, телевизия Диджи24. Над 1000 души са били имунизирани през първите два часа на маратона.

Шестте имунизационни центъра се намират на разнообразни места в столицата, в това число в изложбения център Ромекспо, в Националната библиотека, в Двореца на децата и на други места.

Снимка: БГНЕС / EPA

Президентът Клаус Йоханис насочи нов апел за имунизация на популацията, като даде образец със страните от Западна Европа, където степента на имунизация в достигнала 80%-90%.

През последното денонощие Румъния записва 15 410 нови случая на коронавирусна зараза при направени 66 076 теста. Починали са още 357 души, а 1848 се намират в интензивни отделения.

Снимка: БГНЕС / EPA

Националният комитет за изключителни обстановки сега разисква въвеждането на нови ограничаващи ограничения. Предвижда маската да стане наложителна на всички места - както навън, по този начин и на закрито.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР