Рафаел Варан ще напусне Манчестър Юнайтед, когато договорът му изтече

...
Рафаел Варан ще напусне Манчестър Юнайтед, когато договорът му изтече
Коментари Харесай

Официално: Рафаел Варан напуска Манчестър Юнайтед

Рафаел Варан ще напусне Манчестър Юнайтед, когато договорът му изтече това лято.Бившият френски национал се причисли към клуба от Висшата лига от Реал Мадрид преди три години и има 93 мача за " алените дяволи ", в които означи два гола.
Прочетете още
" За вас, последователи на Манчестър Юнайтед, бяха невероятни няколко години, в които играх за този специфичен клуб и носих тази фланелка “, съобщи бранителят в обява в обществените мрежи.

" Първият път, когато отидох на „ Олд Трафорд “ като състезател на Манчестър Юнайтед, беше полуда. Атмосферата беше невероятна. Влюбих се в клуба, във почитателите. Трябва да играеш за Манчестър Юнайтед, с цел да схванеш какво съставлява това ".

" За моите деца това е домът. Това ще бъде особено място за мен за цялостен живот. Когато почитателите да отидат на " Уембли ", това е нещо, което те ще запомнят за цялостен живот. Да споделя този миг с тях беше безусловно необикновено ".

" Въпреки обстоятелството, че имахме сложен сезон, аз съм доста положително надъхан за бъдещето. Новите притежатели идват с явен проект и страхотна тактика. Ще се забележим на „ Олд Трафорд “, с цел да се сбогуваме за последния мач от сезона, и ще бъде доста прочувствено ", прибавя французинът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР