В зависимост от сезона, в който е роден човек, той

...
В зависимост от сезона, в който е роден човек, той
Коментари Харесай

Характер според сезона на раждане

В взаимозависимост от сезона, в който е роден човек, той има избрани качества на характера.

Това няма никаква връзка с астрологията. През другите сезони факторите на околната среда влияят по друг метод на майката, която носи бебето в утробата си.

 Зубър

Сезонът на раждане оказва мощно влияние върху физическото, умственото и прочувственото развиване на личността.

Хората, които се раждат през зимата, са дарени от ориста с целенасоченост и многочислени гении. Те имат огромна мощ на волята.

Родените през зимата са работливи и постоянно доближават доста съществено развиване в кариерата по-бързо, в сравнение с останалите си сътрудници, родени през други сезони.

 Раждане през зимата

В персоналния си живот хората, родени през зимните месеци, постоянно страдат. Те мъчно вършат взаимни отстъпки и това основава проблеми. Жените, родени през зимата, са с мъжки темперамент. Зимните мъже са непредсказуеми и обичат да доставят неприятни изненади.

Хората, родени напролет, са егоисти, мъчно взимат решения и непрекъснато упрекват някой различен за неуспехите си. Мързеливи са, въпреки и много надарени. Но е доста мъчно да ги накарате да изпълнят каквото и да е, в случай че не им харесва.

Трудно подхващат опасности, тъй като изпитват боязън да създадат нещо, което до момента не са опитвали. Пролетните мъже са нарциси по природа, обичат комплиментите. Жените мъчно се омъжват, защото все не могат да намерят подобаващия съгласно техните критерии.

 Раждане през лятото

Родените през лятото са необятно скроени хора, които са великодушни и доста гъвкави. Те са заобиколени от другари. Обичат да рискуват и са оптимисти даже и в най-критичните обстановки.

Хората, родени през лятото, обожават децата и животните. Прощават елементарно и на най-големите си врагове и са склонни да създадат невъзможното в името на положителните връзки.

Хората, родени през есента, са мъдри и уравновесени. Те са дипломатични и са доста изпълнителни чиновници. Сред родените през есента има много педанти.

Бракът с човек, роден през есента, е дълъг и постоянен. Такива хора са подготвени да вършат взаимни отстъпки, предани са на обичаните си и посвещават целия си живот на децата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР