В световната мрежа усилено се обсъждат необичайни изображения на Луната,

...
В световната мрежа усилено се обсъждат необичайни изображения на Луната,
Коментари Харесай

Като яйце ли е Луната?

В международната мрежа интензивно се разискват необикновени изображения на Луната, направени от галактическия транспортен съд „ Орион “, летящ към естествения сателит на Земята като част от програмата Artemis-1. Снимките демонстрират Луна с яйцевидна форма.

Фотосите са направени на 21 ноември 2022 година от галактическия транспортен съд „ Орион “ час преди прелитането му около Луната. Космическият транспортен съд тогава се намира на разстояние по-малко от 7242 км от Луната и се движи със скорост 1218 км/ч.

За съпоставяне в интернет се дават фотоси на Луната, направени през 2010 година от Мадисън (САЩ) благодарение на телескопа Celestron 9.25 Schmidt-Cassegrain, камера Canon EOS Rebel T1i, от борда на галактическия транспортен съд Artemis 1 на разстояние по-малко от 7242 км от Луната.

Изглежда като че ли новите фотоси са съзнателно са направени прекомерно ярки. В тази връзка доста консуматори на мрежата допускат, че нещо се крие нещо от обществеността.

По време на прелитането край Луната във видеото естественият сателит на Земята има яйцевидна форма, а не кръгла, както се вижда от Земята. Ако самата фотография беше разтеглена изкуствено, тогава галактическият транспортен съд също трябваше да се разтегне, само че това не се следи. Което също е много необичайно, считат някои консуматори.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР