През 1991 г. 63-годишният румънски фермер Василе Горгос изчезва безследно.

...
През 1991 г. 63-годишният румънски фермер Василе Горгос изчезва безследно.
Коментари Харесай

Мистериозно завръщане: Мъж изчезва за 30 години и се връща без спомени

През 1991 година 63-годишният румънски фермер Василе Горгос изчезва безследно. Въпреки дълготрайно търсене, той в никакъв случай не е открит и фамилията му приема концепцията, че е мъртъв.

Въпреки това, 30 години по-късно Горгош ненадейно се завръща вкъщи, шокирайки фамилията си. За тяхна още по-голяма изненада той е облечен в същите облекла, с които изчезва и няма спомен за отсъствието си.

Повторната поява на Горгош повдига доста въпроси и даве мотив за спекулации за тайните на паметта и времето. Как може да изчезне за 30 години и да се върне без никакви мемоари за миналото време?

Някои допускат, че Горгош може да е попаднал в някакво деформиране на времето или паралелна действителност. Други считат, че той може да е бил похитен от извънземни или подложен на някаква форма на внушаемост.

Каквато и да е истината, появяването на Горгош припомня, че към момента има доста неща, които не знаем за човешкия разум и природата на времето.
Семейството на Василе се надява той да си върне спомените и да хвърли светлина върху случилото се с него през последните 30 години.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР