Фейсбук завря, след катастрофата с кола на НСО, в която

...
Фейсбук завря, след катастрофата с кола на НСО, в която
Коментари Харесай

Мрежата възмутено: На какво основание Киро ползва кола на НСО, а ПР-ът му снима инцидента със загинал

Фейсбук завря, след злополуката с кола на НСО, в която се е возил един от водачите на Политическа партия Кирил Петков, при която почина един човек.  Повод за възмущението е пост в обществените мрежи след случая на ПР-ът на Политическа партия Найо Тицин:


Ето и мненията:

Borislav Tsekov:

Да позволиш на НСО да те вози със 120 км/ч при позволени 60 км/ч, е съучастничество. Бил съм охраняван известно време през 2004-2005 година от НСО в режим 24-часова защита. И зная, че сходни тежки нарушавания са вероятни, единствено в случай че охраняваното лице категорично изисква от чиновниците на НСО да бързат за някъде. Така че, не извинявам по никакъв метод Киро за трагичния случай през днешния ден, при който починаха хора. Бог да ги елементарни! А във връзка с Киро, имам единствено един въпрос – на какво правно съображение и по каква съответна причина се харчат стотици хиляди държавни пари за неговата защита, в случай, че от дълго време е просто депутат. Същият въпрос се отнася и до полицейската кола на Министерство на вътрешните работи, която към този момент няколко години е закотвена непрекъснато пред дома му.



Никола Филипов:
Този ypog снима, по какъв начин кола, в която се е возил шефът му е умъртвила различен човек. Дори на фотографията се вижда убития човек.Няма такава паплач.Няма такова дъно!
Борис Марков:
Само на мен ли това ми звучи извънредно цинично?!? “Да се случи денем ” е отпратка към претърпелите, т.е. жали се, че на Кирчо ми се развалил деня, а не че има умрял и тежко потърпевш. Що за цинично и пошло отношение е това към случай с умрял?! Ами дайте да газим всички, които нарушат правилника, да не ни скапват деня…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР