В света на кучетата, енергията и активността често се превръщат

...
В света на кучетата, енергията и активността често се превръщат
Коментари Харесай

Кои са най-мързеливите породи кучета?

В света на кучетата, силата и интензивността постоянно се трансформират в критерии за избор. Но какво става, когато желаете ленив и спокоен другар, подготвен да се излежава с вас на дивана? Днес ще ви представим пет от най-мързеливите породи кучета, които обичат да се любуват на тишината и спокойствието.

Най-мързеливите кучета

1. Пекинез

Пекинезът е като дребен благородник в света на мързеливите кучета. Обича да се намества на дивана и е подготвен за няколко качествени обятия. С ниските си равнища на сила и чаровния си темперамент, пекинезът е съвършен сателит за тези, които обичат тихите моменти в дома си.

2. Английски булдог

Със своите приплющени лица и обич към дрямката, британските булдози са мързеливи другари, които обичат комфорта на дивана. Те са търпеливи и благи, и избират спокойствието пред физическа интензивност. Разходка в парка може да е задоволително упражнение за тази мързелива порода.

3. Басет

Със своите увиснали лица и разперени уши, басетът се радва на по-статичните моменти пред тези на бягане и разходка в парка. Несъмнено е ленив, само че в същото време сладостен и отзивчив, басетът е съвършен за фамилии, които ценят по-спокойни разходки.

4. Немски дог

Голям, грациозен и ленив, немският дог се назовава " нежният колос " на кучетата. Тези огромни кучета обичат дългите часове на сънливост и са подобаващи за притежатели, които избират уютните вечери пред рисковите физически извършения.

5. Френски булдог

Френските булдози, известни със своя неповторим външен тип, са също толкоз мързеливи, колкото и известни. Компактни и обичащи, тези кучета обичат да се гушкат и не изискват доста физическа интензивност. Идеални са за жилища и фамилии, които търсят спокоен домакински любим.

В света на кучетата има породи за всеки усет и жанр на живот. Ако сте един от тези, които избират уюта на дома пред бурните завършения по улиците, едно от тези мързеливи кучета може да бъде вашето идеално домашно животно, написа Actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР