В студиото на Панорама“ заместник-председателят на Парламентарната група на БСП

...
В студиото на Панорама“ заместник-председателят на Парламентарната група на БСП
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Искахме да покажем модела на управление последните години

В студиото на „ Панорама “ заместник-председателят на Парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски съобщи, че когато партията е сложила въпроса за роднинските назначения в Хасково, не е целяла никакви „ бумеранги “, а е желала да покаже модела на ръководство на страната под ръководството на ГЕРБ последните години, който по думите му се състои в слепване на партия, страна и локална власт.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски съобщи, че депутатът от партията Георги Стоилов няма никакви бизнес връзки с брат си, който беше задържан в Русе по съмнение, че е началник на група за рекет и прикани да се организира спор доколко обществените персони могат да носят отговорност за дейностите на околните си.
Георги Свиленски, зам.-председател на Българска социалистическа партия: До каква степен публичните лица би трябвало да носим отговорност за близки и познати?  Българска социалистическа партия застава зад депутата си Георги Стоилов Българска социалистическа партия застава зад депутата си Георги Стоилов
Българска социалистическа партия застана зад депутата си Георги Стоилов, чиито брат беше задържан в Русе по съмнение, че е началник на група за рекет. Стоилов няма да бъде изключен...

Свиленски акцентира, че не е упреквал зам.-министъра на превоза Ангел Попов в нищо, което към този момент не е подадено като сигнал.
Георги Свиленски, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Една браншова камара подаде същите тези сигнали, които аз от парламентарната естрада прочетох. Шест месеца няма придвижване - не е предадено нито на прокуратура, нито на инспекторат.
Той добави, че корупцията би трябвало да се бори с дейности, а не с говорене по студиата и акцентира, че не е подхванал нищо по проблема със зам.-министъра на превоза до момента, тъй като декларацията от браншовите организации е пристигнала при него преди няколко дни.
 ГЕРБ и Българска социалистическа партия в яростни словесни престрелки поради братята от Русе ГЕРБ и Българска социалистическа партия в яростни словесни престрелки поради братята от Русе
Ден на яростни словесни престрелки сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Социалистите признаха, че са получили подаяние от 450 лв. от арестувания за рекет и изнудване И...

Георги Свиленски съобщи, че границата не трябва да става мотив да се „ затваря устата “ на народни представители и публицисти и че Българска социалистическа партия не търси да направи от границата събитие, защото Министерският съвет е направил това по-рано, като я е оповестил за обект със стратегическо значение.
Георги Свиленски, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Вицепремиерът предизвести всеки един да внимава какво приказва и какво демонстрира.
Той добави, че от Българска социалистическа партия са дали сигнал към Прокуратурата за финансови нарушавания по построяването на оградата по границата. Той предложения министъра на парвосъдието Цецка Цачева да участва на кино лентата, който депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева е снимала за границата.
 Оградата по границата с Турция е към този момент стратегически обект Оградата по границата с Турция е към този момент стратегически обект
Според държавното управление, смяната на статута на оградата в стратегически обект ще пресече приключването на информация за способите, по които се охранява и...

Георги Свиленски акцентира, че Българска социалистическа партия е в „ кондиция “.
Георги Свиленски, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Не всичко е розово, само че и парламентарната група, и партията са в кондиция. Нека забележим бюджета, целите на България пред европредседателството и ще видите, че картината при нас не е по този начин зле.
Той съобщи, че съгласно него ГЕРБ има „ неофициален водач “, който се намира в Парламента, а не в Министерския съвет, след абсурда към оставката с Делян Добрев. Цецка Цачева назова сходни подмятания като „ интриги “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР