В стремежа си да постигнат фигура-мечта много хора опитват какви

...
В стремежа си да постигнат фигура-мечта много хора опитват какви
Коментари Харесай

Как да се вталим без диета

В устрема си да реализират фигура-мечта доста хора пробват какви ли не диети, изтощават се с апетит, което пагубно се отразява върху здравето им. Можете да влезете във форма без непотребни жертви, задоволително е да спазвате обикновени правила.

Как да се вталим без диета?

Американски учени настояват, че в случай че спите повече, лека бавно ще се вталите и без да пазите диета. При недоспиване се нарушава производството на кортизол, хормонът, който контролира апетита.

В резултат на което вие усещате апетит даже когато сте го заситили. Липсата на сън може да докара до високо равнище на захар в кръвта, което въздейства върху метаболизма и килограмите. На денонощие са ви необхозими най-малко 8 часа сън.

Наслаждавайте се на храната, като отделяте внимание на всяка хапка. Добре предъвквайте всяко късче, вместо да поглъщате големи хапки, без да ги дъвчете.

Залог за триумфа на отслабването без диета е положителната закуска, богата на протеини. Ако се заредите по този метод сутринта, до обяд няма да сте огладнели и през целия ден ще се храните доста по-малко. Такива закуски са бъркани яйца, гъби в масло, омлет.

Една от огромните неточности на хората, които непрекъснато пазят диети, е прекомерно огромните паузи сред храненията. В резултат на това сред обяда и вечерят всеки търси кексче или баничка, с които да залъже глада.

 Диета

Друг трик да се вталите без диета е да намалите порциите, като промените размера на чиниите ви. Купете си по-малки чинии от тези, в които се храните, и ще видите, че ще се засищате и с по-малки порции.

Кафявите и черните чинии също понижават желанието за погазване. Достатъчно е да измененията цвета на чиниите си и защото ще са и по-малки, незабелязано ще започнете да топите килограми.

Доказано е, че храненето в бели чинии, както и в такива с ярки цветове кара човек да прибавя още и още вкусотии в тях. Консумирането на щедро количество плодове и зеленчуци също се отразява благотворно на организма в процеса на намаляване.

Купувайте си облекла, които са най-малко с един размер по-голям от тези, които носите сега. Така ще имате тласък, с цел да влезете във форма още по-бързо.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР