В сряда Русия съобщи, че военните учения в анексирания от

...
В сряда Русия съобщи, че военните учения в анексирания от
Коментари Харесай

Руските войски напускат Крим. Успокои ли се Западът?

В сряда Русия заяви, че военните учения в анексирания от нея Крим са завършили и че бойците се връщат в гарнизоните си. Това се случва ден откакто Москва разгласи първото евакуиране на войски от границите с Украйна.

" След като завършиха присъединяване си в тактическите учения, подразделенията на Южния боен окръг се придвижват към местата си на непрекъсната дислокация ", се споделя в изказване на министерството на защитата на Русия.

Държавната телевизия сподели фрагменти на военни елементи, които минават по мост, свързващ следения от Русия полуостров с континенталната част на страната. В изказването се споделя, че танкове, пехотни машини и артилерия напущат Крим с железопътен превоз.

Въпреки това западните водачи не престават да се притесняват, че Русия към момента може да предприеме нахлуване против Украйна, а президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести, че нахлуване от страна на Москва остава " доста евентуално ".

Байдън съобщи, че макар изказванията на Русия, Вашингтон и съдружниците му към момента не са удостоверили изтеглянето на десетките хиляди бойци, които съгласно него Москва към този момент е събрала по границата с Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР