В Сидни, Австралия, приключи Международният младежки ядрен конгрес (IYNC) 2020.

...
В Сидни, Австралия, приключи Международният младежки ядрен конгрес (IYNC) 2020.
Коментари Харесай

Следващият Международен младежки ядрен конгрес ще се проведе в Русия

В Сидни, Австралия, завърши Международният юношески нуклеарен конгрес (IYNC) 2020. По време на конгреса представители на „ Росатом “ направиха над 30 презентации. Две работилници, ръководени надлежно от Елена Пашина от " Росатом Оверсиз " и Сергей Малоземов от " Akkuyu Nukleer “ бяха отличени от уредниците измежду най-хубавите събития по време на конгреса.

IYNC 2020 приключи с гласоподаване, определящо страната-домакин на идващия конгрес след две години. Заявления бяха подадени от Русия, Кения, Украйна и Франция, предадоха от " Росатом ".

Руското предложение беше квалифицирано и показано от участниците в младежкото придвижване на " Росатом " Мария Зотова, ​​Валерия Хоришко и Генадий Карпински. Заявлението беше квалифицирано благодарение на " Русатом - интернационална мрежа " и Корпоративната академия на " Росатом ". След продължителна полемика и гласоподаване от 50 членове на Постоянния съвет на Международния юношески нуклеарен конгрес, който обгръща 35 страни, бе оповестено, че Русия ще бъде хазаин на идващия конгрес през 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР