В семейство Бекъм определено романтичните връзки са на почит. След

...
В семейство Бекъм определено романтичните връзки са на почит. След
Коментари Харесай

Ромео Бекъм и половинката му - влюбени и щастливи

В семейство Бекъм несъмнено сантименталните връзки са на респект. След като скоро Бруклин Бекъм оповести, че е благоприятен приятелката си Никола Пелц, в този момент на хоризонта има нова любовна случка.

A post shared by (@romeobeckham) on Aug 31, 2020 at 6:20am PDT

След като Дейвид и Виктория Бекъм оповестиха какъв брой се радват, че синът им ще се дами, потеглиха клюки, че той е подписал скрито. После тяхното по-малко момче реши да качи няколко фотоси от своето сантиментално бягство, с което да покаже, че има сериозна връзка и също е толкоз влюбен, колкото и брат си.

A post shared by (@romeobeckham) on Aug 22, 2020 at 7:31am PDT

17-тодишният Ромео Бекъм към този момент не крие, че излиза с модела Миа Регън. Според английски таблоиди, двамата са дружно от средата на май 2019 година Те обаче затвърждават слуховете за връзката си едвам през септември същата година, когато качват техни общи фотоси. Въпреки че са дружно повече от година, Ромео и Миа не обичат да се появяват дружно в общественото пространство.

A post shared by (@romeobeckham) on Aug 18, 2020 at 9:12am PDT

Това лято обаче, всичко се трансформира. След като биват разграничени за известно време поради пандемията, двамата вземат решение да си наваксат, като пътуват на разнообразни места - единствено двамата и със своите близки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР