В сърцето на Барселона едно от неговите архитектурни съкровища ще

...
В сърцето на Барселона едно от неговите архитектурни съкровища ще
Коментари Харесай

Да отседнеш в една от къщите на Гауди в Барселона!

В сърцето на Барселона едно от неговите архитектурни съкровища ще може да бъде наето от двама щастливи гости тази есен. Първата къща, която Антони Гауди е проектирал – Каса Висенс, ще отвори порти за един доста специфичен престой в Барселона. Никога до момента на гостите не е предлагано такова равнище на достъп в нея. След като обезпечи сходен достъп до Лувъра, както и до имението от „ Даунтън Аби “, Airbnb се насочва към Барселона, където ще отвори вратите на Каса Висенс.

Построена като обилна лятна къща за локално семейство, тя е планиран от индивида, който ще продължи да удивлява света със свояте невероятни и неповторима постройки в Барселона. Гостите, които ще получат опцията да отседнат тук, ще бъдат посрещнати от Емили, която е част на екипа, който неотдавна трансформира тази къща в музей.



Тя ще опише повече за потайностите на къщата, която се счита за една от първите здания на придвижването в жанр ар нуво, след което гостите ще могат да поглезят вкусовите си рецептори с изтънчено гурме меню, въодушевено, несъмнено, от Гауди. Самата нощуква пък ще бъде в основната спалня на семейство Висенс - още едно зашеметяващо украшение, декорирано от Гауди в неговия характерен жанр. Черешката на на тортата ли? Това е средиземноморската закуска, на която ще се насладят гостите на идната заран в частната градина на Каса Висенс.

А по какъв начин можете да го резервирате ли? Ако бъдете измежду най-бързите в регистрацията на уеб страницата на Airbnb на 12 юли в 5 следобяд наше време.



 
Барселона по стъпките на Уди Алън и „ Вики Кристина Барселона “

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР