В събота футболна Испания ще бъде завладяна от дербито на

...
В събота футболна Испания ще бъде завладяна от дербито на
Коментари Харесай

Детайлите ще решат дербито, смята Диего Симеоне

В събота футболна Испания ще бъде превзета от дербито на столицата сред Атлетико Мадрид и Реал Мадрид. Преди седмия кръг двата тима са разграничени единствено от една точка.

“Тези мачове нормално са доста завързани - съобщи Чоло. - Те се вземат решение от детайлите. В последните си дуели против Севиля и Осасуна Реал сподели, че става все по-силен. Съперникът ни разполага с извънреден състав и със страховит треньор. Ако съумеят да се възползват от пространствата в нашата половина, ще стане комплицирано за нас. Гарет Бейл навлиза във форма, Карим Бензема към този момент е в оптимално положение, а Еден Азар разполага с отлични качества. И ние обаче желаеме да спечелим. ”

Симеоне беше запитан дали избира победа в дербито против “белите” или триумф в Шампионската лига. “Избирам победа в дербито, тъй като то следва. За нас постоянно най-съществен е идващия мач. Ние се учим от всеки дуел. Когато побеждаваме, постоянно има нещо, което да подобрим. Когато губим, постоянно е имало нещо, което сме създали добре. Трябва да се опитваме да не позволяваме огромни промени в метода ни на игра, тъй като по този метод се приближаваме към успехите”, сподели още аржентинецът.

[] #ATMFLASH
@Simeone tells you all you need to know about the Madrid Derby. #AúpaAtleti #AtletiRealMadrid pic.twitter.com/zpRicqehsv
— Atlético de Madrid (@atletienglish) September 27, 2019
Наставникът уточни Серхио Рамос, Каземиро и Карим Бензема като най-важните играчи на Реал сега.

Срещата на “Уанда Метрополитано” в събота е от 22:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР