В Руския културно-информационен център в София организираха поредната хибдирна операция

...
В Руския културно-информационен център в София организираха поредната хибдирна операция
Коментари Харесай

Извращение: Русофили и хора на Митрофанова с поредната хибридна операция в София

В Руския културно-информационен център в София проведоха следващата хибдирна интервенция по време на мръсната война в Украйна. В столицата се състоя конференция „ 77 години от Победата и нейните поучения за днешния свят “. В мероприятието взеха присъединяване български учени, общественици и членове на неправителствени организации, както и представители на Посолството на Русия в България.

На следващата цинична изцепка против Украйна приказва проф. Васил Проданов, който съобщи, че духът на Победата през днешния ден ни бил нужен повече от всеки път. Мечтата на Хитлер била Русия да бъде унищожена и в никакъв случай повече да не се изправи, само че се случило тъкмо противоположното. „ Затова скоро ще честваме Деня на Победата “, добави ръководителят на Българския антифашистски съюз Евгений Белий.

Историкът проф. Искра Баева пък заприказва за опазване на историческа истина и разкри тезата, че опитите да се потвърди „ наложително “ присъединяване на България във войната против фашистка Германия са несъстоятелни – такова е било желанието на новото българско държавно управление и най-много на българския народ, който е желал да излезе от позорния облик на помагача на Третия райх.

Припомняме, че преди месеци Баева разправяше по какъв начин е срещу войната. Днес очевидно е сменила тезата си самоуверено се включва в сбирки в поддръжка на фашистката експанзия против Украйна.

 den-pobeda_1_.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР