В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители

...
В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители
Коментари Харесай

Арестуваха дребни риби в наркоразпространението в Бургас

В резултат на извършена едноседмична профилирана полицейска интервенция от чиновници на ОДМВР – Бургас и Районните ръководства в региона за владеене и разпространяване на опиати в регионите към образователните заведения, са арестувани 3 души. Иззети са разнообразни по тип и грамаж наркотични субстанции. Образувани са – 2 бързи производства и 2 преписки. Спрямо трите лица са повдигнати обвинявания от Районна прокуратура – Бургас.

Най-характерния случай е обвързван със задържането на 27-годишна бургазлийка, в чийто дом, ситуиран на бургаската улица " Цар Асен ", чиновници от Първо Районно ръководство - Бургас намерили и иззели саксия с канабисово растение и два стъклени буркана с тревиста зелена маса / марихуана/ с общо тегло 120 грама.

При редом течащите инспекции за шофиране на пътно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции са открити общо пет случая. Водачите са на възраст от 21 до 39 години, измежду които и 26-годишна бургазлийка. Четирима от водачите / 26-годишната бургазлийка, 27-годишен несебърлия и двама бургазлии – на 35 и 39 години/ са карали след приложимост на амфетамин и метамфетамин, а един 21-годишен карнобатлия след приложимост на канабис.

За седмицата чиновниците от бранш " Пътна полиция " при ОДМВР – Бургас са провели профилирана полицейска интервенция по сигурност на придвижването, включваща няколко посоки: съблюдаване на условията за скоростен режим, спазване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и лишаване преимуществото на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.

На територията на Бургас – град са установени 964 нарушавания на скоростта. От тях в 5 случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление и парична санкция, последваща законовите инструкции за надвишената скорост. С санкция в размер на 30 лева са глобени 15 велосипедисти, като две са главните нарушавания, осъществявани от тях: ръководство на велосипед без съоръжение и прекосяване през зони за пешеходци без велосипедиста да избутва велосипеда- най-много ул. Александровска " и ул. " Богориди ". За непреминаване на указаните за задачата места за седмицата в Бургас са глобени 29 пешеходци, а за прекосяване на червен светофарен сигнал са глобени двама водачи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР