В рамките на проекта Horizon 2020 KYKLOS4.0, най-голямата мрежа на

...
В рамките на проекта Horizon 2020 KYKLOS4.0, най-голямата мрежа на
Коментари Харесай

Важно за малките и средни предприятия!

В рамките на плана Horizon 2020 KYKLOS4.0, най-голямата мрежа на новаторски дребни, междинни и започващи бизнеси в Европа „ DIGITAL SME “ насочва покана към дребните и междинни предприятия /МСП/ да дават новаторски цифрови решения за възстановяване на индустриалните процеси в региона на цифровото и кръговото произвеждане.

Предложенията би трябвало да дават новаторски решения посредством установяване на индустриален сюжет, който ще бъде прибавен като пилотен (експеримент) в индустриална среда.

За всеки един план се основава консорциум от 2 до 3 колегата. Водещ сътрудник би трябвало да бъде МСП и снабдител на технологии. Втори сътрудник би трябвало да е промишлен, който да служи като пилотно място, където решението да бъде валидирано и демонстрирано. Трети сътрудник /МСП/ може да взе участие, с цел да подкрепи приемането на технологии или да усили въздействието.

Малките и междинните предприятия, искащи да аплайват, само че нямат сътрудник за основаване на консорциум, могат да попълнят формуляр за партньорство – 

Повече информация и кандидатстване на:

Крайният период за кандидатстване е 12 октомври 2022 година, 17:00 ч.

На 1 септември 2022 година в 14:00 ч. ще се организира осведомителна сесия за открита покана KYKLOS4.0. Информация и поддръжка по отношение на процедурата за кандидатстване е налична на:  след регистрация, както и на  – Déborah Goll
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР