+++ В рамките на 76-ия международен филмов фестивал за пръв

...
+++ В рамките на 76-ия международен филмов фестивал за пръв
Коментари Харесай

Световна премиера в Кан: новата продукция на BMW Films „The Calm“ с Пом Клементиеф, Ума Търман и BMW i7 M70 xDrive.

+++ В рамките на 76-ия интернационален кино фестивал за пръв път ще бъде показан вълнуващ късометражен филм със звезди в основните функции
+++ Джоузеф Косински като изпълнителен продуцент, Сам Харгрейв като режисьор, музика на награждавания композитор Ханс Цимер
+++ Най-мощният изцяло електрически модел на BMW като сцена за вълнуващия холивудски екшън

В рамките на 76-ия интернационален кино фестивал в Кан ще бъде отпразнувана международната премиера на продукцията на BMW Films. Късометражният филм „ The Calm “ предлага вълнуващ холивудски екшън с новото BMW i7 M70 xDrive (среден разход на електрическа енергия: 23,8 – 20,8 кВтч/100 км съгласно WLTP). Напълно електрическият върхов модел на баварския премиум производител се трансформира в сцена за най-ярките фрагменти от кино лентата, в който основните функции се извършват от Пом Клементиеф (поредицата „ Guardians of the Galaxy “) и Ума Търман (поредицата „ Kill Bill “).

С премиерата на “The Calm ” BMW отваря идната глава в историята на продукциите на BMW Films. С Джоузеф Косински („ Top Gun: Maverick “) като изпълнителен продуцент и Сам Харгрейв (Marvel Cinematic Universe) на режисьорския стол, седемминутният филм предлага оня звезден актьорски състав, който почитателите чакат от BMW Films. И това не е всичко: музиката за „ The Calm “ е на филмовия композитор Ханс Цимер, който е притежател и на две награди „ Оскар “.

„ Да станеш част от креативното завещание на BMW Films Productions беше фантастична опция ", споделя Джоузеф Косински, изпълнителен продуцент на „ The Calm “. „ Това, което Сам Харгрейв сътвори дружно с Пом, Ума, останалата част от актьорския състав и екипа, е съвършена еволюция на това, което филмите на BMW постоянно се пробват да дават на почитателите и за нас е чест да работим с BMW по завръщането на този утвърден франчайз. "

Шпионски трилър с трогателен екшън на задната седалка на BMW i7 M70 xDrive

В „ The Calm “ Пом Клементиеф и Ума Търман играят секрети сътрудници, които без значение една от друга са изпратени на среща в Кан. Преди това и двете би трябвало да се изправят против мистериозни съперници. След вълнуващи екшън подиуми в задната част на BMW i7 M70 xDrive, Пом Клементиеф заобикаля на косъм отвличането. По-късно тя научава, че Ума Търман е претърпяла сходен битка отвън екрана в хотелската си стая, където е победила двама измамници. Срещата на двете героини в хотел Martinez стартира с догадки за предисторията на тайната им задача, което основава в допълнение напрежение за феновете.

„ BMW Films е неразделна част от обичайна история на BMW в света на киното ", споделя Йенс Тимер, старши вицепрезидент, Клиенти и марка BMW. „ С премиерата на „ The Calm “ на 76-ия Международен кино фестивал в Кан ние продължаваме значима част от нашето завещание. Творческият и новаторски темперамент на този късометражен филм акцентира новаторския метод, общопризнат през цялото време при поредицата. Възраждането на франчайза през 2023 година с две мощни водещи актриси е изключително привлекателно. А фактът, че нашите напълно електрически коли вземат участие в първото в света изцяло тихо автомобилно гонене, придава спомагателна значителност на „ The Calm “.

„ Щастливи сме за всички почитатели на киното, които към този момент могат да се насладят на „ The Calm “, сподели Стефан Пониква, вицепрезидент Brand Communication и Brand Experience BMW. „ Когато започнахме плана, знаехме, че летвата ще бъде висока и сме горди да продължим традицията с тази завладяваща нова история. Едно завръщане, което ще донесе доста наслада на всички ни, сигурен съм! “

Премиера на „ The Calm “ на BMW Theatre Screen в BMW i7

Интересното при международната премиера: „ The Calm “ освен беше сниман в BMW i7, само че и на 17 май 2023 година за първи път ще бъде показан извънредно в изцяло електрическата първокласна лимузина. Достойното за киносалон кино преживяване ще се обезпечи от BMW Theatre Screen. Спускащият се от покрива 31,3-инчов панорамен екран, който минава хоризонтално съвсем по цялата ширина на интериора, и интегрираната озвучителна система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound с 36 високоговорителя обезпечават неповторимо забавление на втория ред седалки. Баварският производител на премиум коли, който като формален сътрудник на филмовия фестивал е виновен за прехвърлянията с над 200 електрифицирани автомобила, трансформира първокласните лимузини в Кан в извънредни частни салони за кино за едно доста особено премиерно преживяване.

„ The Calm “ написа идната глава в дългата традиция на продукциите на BMW Films. Приветствана както от почитателите, по този начин и от критиците, поредицата късометражни филми The Hire е пионер в цифровото кино още преди да съществуват платформите за обществени медии. Пуснат извънредно онлайн на BMWfilms.com, той генерира повече от 100 милиона гледания, още преди да бъде публикуван високоскоростният интернет и YouTube. Съвсем неотдавна „ The Escape “ развълнува с напрегната история основана на тематики като обич, война, боязън и гибел. В сходство с традицията „ The Calm " се причислява към редиците на истинските продукции на BMW Films, режисирани от някои от най-хубавите и уважавани гении на Холивуд.

Феновете на киното ще могат да се насладят на „ The Calm “ от 17 май 2023 година в канала на канала на BMW в YouTube. Тийзър на кино лентата може да бъде забелязан и преди този момент в каналите на BMW в обществените медии.



*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР