В продължение… Как да подготвим тялото си за зимата Лекарствата

...
В продължение… Как да подготвим тялото си за зимата Лекарствата
Коментари Харесай

Ето как да подготвите тялото си за зимата

В продължение… Как да подготвим тялото си за зимата
Лекарствата са изборът на мързеливите
Единственият метод да се отървете от заболяванията когато и да е на годината е да работите непрекъснато, върху себе си.
Като предписание, човек получава всичко належащо за битката за живот от раждането си и по време на потреблението на кърма. В бъдеще можем да развиваме и укрепваме единствено това, което сме получили.
Всеки би трябвало да знае и схваща добре, че през целия му живот зараза виси над него като дамоклов меч. Възможно е, да се лекува към този момент обиден организъм, само че нито една зараза, попаднала в тялото, не изчезва безследно.
Често хората не намират време да се погрижат за здравето си
Липсва им неизменност, мощ на волята да вършат обикновени извършения, да вземат леден душ, да употребяват не това, което желаят, а това, от което се нуждае тялото, или даже просто да си лягат в точния момент.
За някои наподобява по-добре да живеят, както би трябвало и по-късно да поправят обстановката с медикаменти. За страдание това мнение е неправилно. Нито едно лекарство не може да възвърне здравето.

Само верният метод на живот може да възвърне здравето
За да се борите с инфекциите, би трябвало да се подготвите авансово.
Първото нещо, което би трябвало да извършите:
Организирайте всекидневието си и отделете най-малко 7, за предпочитане 8 часа за сън.
Има значение и къде спи човек - Комфортната температура за сън не би трябвало да надвишава + 18 ° C, най-много - + 20 ° C.
Наложително е да откажете или най-малко да сведете до най-малко използването на алкохол, тютюнопушенето.
Особено внимание би трябвало да се обърне на физическата интензивност, изключително за тези хора, чиято работа е обвързвана с непрекъснат престой в една позиция. Ако възрастта или болестта не ви разрешават да бягате, разхождайте се, изберете набор от физически извършения, които няма да навредят на „ Вашето “ заболяване и в това време ще оказват помощ на тялото да поддържа тонус.
Храненето е извънредно значимо и за противопоставяне на заболяванията, през есенно-зимния сезон. Основните съставни елементи на диетата - протеини, мазнини и въглехидрати - би трябвало да бъдат тъкмо уравновесени. Човек, който желае да бъде здрав, би трябвало да употребява 20% протеини, 30% мазнини и 50% въглехидрати. Освен това въглехидратите не значат печени артикули, а плодове и зеленчуци. За един ден, би трябвало да се употребяват най-малко 500 година Протеините е най-добре през есента да са от растителен генезис или под формата на риба и морски блага.
Практически препоръки:
- Облечете се, съгласно времето. По-добре е да се даде желание на няколко тънки пуловера, в сравнение с едно зимно палто. Пуловерите могат да се смъкват, в случай че е належащо.
- Основното условие към обувките е водоустойчивостта. Не забравяйте, че през есента дъждът и слънцето сменят местата си по изцяло непредсказуем метод.

 Как да подготвим тялото си за зимата (част I) Как да подготвим тялото си за зимата (част I)
Есента е един от най-трудните интервали за организма. Това важи изключително за актуалната влажна и студена есен, която идва незабавно, след изк...
- Време е да си сложите шапка!
- Храненето би трябвало да е пълноценно и разнообразно. Месните и рибните ястия би трябвало да се редуват с плодове, зеленчуци, зърнени храни, млечни артикули. Рибата, лукът, чесънът, ядките, млякото, фасулът, соята, яйцата, изварата, зелето, морковите, зеленият грах, магданоза, елдата и овесените ядки са изключително потребни в този момент.
- Пийте най-малко 2 литра течност дневно. Обърнете особено внимание на сокове и витаминни отвари от шипки или боровинки.
- Опитайте се да избягвате местата с доста хора. Ако е допустимо, откажете се от публичния превоз и се разходете. Освен това ще помогне за решаването на казуса със сезонната хиподинамика.
- Ако чувствате потребност да се предпазите от инфекции, започнете да употребявате естествени препарати, стимулиращи имунната система: смес от лимонена трева, елеутерокок, екстракти от морски зърнастец. Обикновено може да ги купите без рецепта, само че най-добре е да говорите с персоналния си доктор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР