Делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана

...
Делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана
Коментари Харесай

Ваня Щерева в съда: Диана Димитрова наричаше изрод Юлиан Вергов

Делото, което артистът Юлиан Вергов заведе против колежката си Диана Димитрова за клюка, беше отсрочено за 9 юли. Причината е, че на съвещанието през днешния ден не се яви вещото лице, изготвящо съдебно-компютърната експертиза. Тя би трябвало да потвърди дали Димитрова е употребила обидни квалификации в персоналния си фейсбук профил по адрес на Вергов.



В момента Вергов я съди, тъй като се почувствал афектиран от неин пост в обществената мрежа. Като очевидец от страна на артиста бе призована актрисата Ваня Щерева, която от години е близка другарка на Вергов и щерка му Алина.



Ваня Щерева постоянно с е с пиво пред себе си

" Познавам Вергов от доста години, дълготраен другар ми е и сътрудник - описа пред съда Ваня Щерева. - Той беше упрекнат от Диана, косвено, че по време на снимачен развой на " Откраднат живот " тя е била жертва на физическо принуждение от негова страна. През целия този медиен скандал Диана публикуваше всекидневно статуси в персоналния си фейсбук профил по тази тематика. Това се трансформира в величествен медиен скандал.

Юлиян реагира, откакто се разгласи, че няма да има дело по въпроса и всичко е завършило, с писмо, което разгласиха медиите. В него описа своята истина. Почти незабавно по-късно Диана написа статус, в който имаше доста обидни думи и избрания като " рецидивист с психологични отклонения, урод ", изясни в правосъдната зала Ваня Щерева.

Щерева описа още, че направила " скрийншот " на статуса, с цел да го изпрати на Вергов, само че той към този момент бил известен от друго място. По думите й, Юлиан доста мъчително приел цялата тази история.



Диана Димитрова сега е подсъдима за това, че е споделила истината за страданието си
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР