В правилните ръце козметичните лайфхакове не само ще създадат привлекателен

...
В правилните ръце козметичните лайфхакове не само ще създадат привлекателен
Коментари Харесай

Модел показа как изглежда без професионален грим

В верните ръце козметичните лайфхакове освен ще основат прелъстителен външен тип, само че и изцяло ще трансформират образа на всяка жена. Младата англичанка Лизи Търнър показва това със личен образец.

Момичето знае доста за изкуството на превъплъщението, работи като модел и споделя в Instagram всевъзможни тънкости и трикове, които професионалният грим разрешава в името на смяната.

 професионален-модел

В своя модерно мейк-ъп момичето наподобява на блага, „ вамп “ русокоска, само че без никакво съмнение качва и естествени фотоси, с проблеми по кожата и радостни гримаси. 172 хиляди консуматори са абонирани за нейния профил, в който тя главно поства снимки-образец, основани от професионални гримьори.

 моделът-Лизи-Търнър

Също по този начин моделът споделя и информация за козметиката, която й оказва помощ да възвърне кожата си след „ тежкия “ грим.

Наскоро Лизи разгласява видео, в което демонстрира по какъв начин блестящият й „ външен тип “ е поразително друг от метода, по който в действителност наподобява. И в действителност, без грим, тя наподобява на дете, което мъчно може да бъде оприличено на модел.

 модел-без-грим

 жена-без-грим

Последователите оцениха нейната откровеност с гръм и тропот! И единомислещо признаха, че наподобява ужасно както с грим, по този начин и без него.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР