В последно време се забелязва повишен интерес към хороскопите за

...
В последно време се забелязва повишен интерес към хороскопите за
Коментари Харесай

Най-страстните секс двойки според зодията

В последно време се вижда нараснал интерес към хороскопите за съгласуемост, което е разбираемо. Хубаво е да знаете авансово какво да очаквате от връзката със сродна душа. Ето кои зодии си подхождат в леглото съгласно Iwoman.bg.
Овен и Риби
Овенът би трябвало да бъде заинтересован. Рибите в любовното ложе могат да обезпечат това с помощта на естествената си прозорливост и деликатност. Рибите като приведат своя жар и характер в деяние, ще оказват помощ на колегата си да прекрачи сдържаността си, трансформирайки половите си мечти в действителност.

Този съюз може да се назова съвсем съвършен, при изискване че напористият Овен не е сериозен за уязвимостта на Рибите. Ако се оправят с това, тогава и двамата могат да се насладят на връзката, както под формата на романтика, по този начин и на брак.

Телец и Козирог
Съвместимостта в тази двойка се основава на сходството на темпераментите. И двамата в леглото избира да се откажат от опитите.

Отвън наподобява, че в половите връзки на тази двойка няма място за бурна пристрастеност и романтика.
Рак и Лъв
Влюбеният Лъв демонстрира милосърдие и благотворителност, а в леглото. Този представител на зодиакалния кръг е необикновено сетивен и по тази причина в неговите " лапи " постоянно съмнителният Рак изпитва приливи на оптимизъм.

В същото време Ракът демонстрира своята естествена мекост и предвидливост и без никакви проблеми признава водачеството на колегата си, от което се нуждае Лъвът.
Дева и Скорпион
Тази двойка е съвместима в разнообразни области, в това число в интимните връзки. Девата, отличаваща се с естествена въздържаност, под въздействието на темпераментната Скорпион има действителен късмет да разкрие половия си капацитет.

Сексуалната харизма на Скорпиона безусловно пленява Дева, която не е в положение да устои, макар откровеното неразбиране от пристрастеността на колегата и желанието да сложи секса на напред във времето. Щастието е допустимо при две условия: Девата да направи компромис, а Скорпионът да покаже такт.
Везни и Стрелец
Везните със своята изисканост няма да скучаят в компанията на авантюрист Стрелец. Сексуалната съгласуемост на тази двойка е забележителна.

Везните са възхитени от огнения характер на Стрелеца, който е умиротворен в обятията на спокоен сътрудник. И двамата знаят какви граници не би трябвало да прекрачват и са чувствителни към настроението на другия, тъй че и двамата са необикновено положителни в леглото, а връзката е извънредно хармонична.
Водолей и Близнаци
Друг образец за идеалната полова съгласуемост на зодиакалните знаци, основаваща се на неуморимост, емоционалност и подготвеност за опити.

И двамата не си оказват напън, не се уморяват с прекомерна ревнивост и почитат свободата на избора. Ако има различия, тогава двойката избира да изпуска пара в леглото, давайки отдушник на насъбраните страсти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР