В покрайнините на Лисичанск продължават боевете между Народното опълчение на

...
В покрайнините на Лисичанск продължават боевете между Народното опълчение на
Коментари Харесай

Знаят се подробности за битките в Лисичанск

В покрайнините на Лисичанск не престават боевете сред Народното опълчение на Луганската национална република (ЛНР) и въоръжените сили на Украйна (ВСУ), градът ще бъде освободен по едно и също време със Северск. За това написа посланикът на републиката в Русия Родион Мирошник в своя Telegram канал, представен от Лента.ру.

„ В региона на Лисичанск е доста шумно, както на изходите, по този начин и на входовете. Има доста пожари в покрайнините и в центъра на града “, разказа детайлностите от борбата Мирошник.



Според него украинското командване е изтеглило в южните околности на града елементи на " самоубийци " всред рецидивистите и дезертьорите, за които се " грижат " специфичните елементи на Главното разследващо ръководство (ГУР), написа Лента.ру.

В Приволие започнаха съществени боеве . През последните дни бяха унищожени няколко пункта за струпване на техника на украински бойци “, добави посланикът.

По-рано президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че най-трудните региони за украинските войски остават Запорожката област и Северодонецк . Той оцени обстановката в тези области като най-заплашителна, напомня Лента.ру.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР