В почти всяка една градина или дворно пространство се отглеждат

...
В почти всяка една градина или дворно пространство се отглеждат
Коментари Харесай

Ако искате да опазите доматите от гадините, просто направете ТОВА

В съвсем всяка една градина или дворно пространство се отглеждат домати. Този зарзават е толкоз апетитен и потребен, че хората не желаят да се лишават от него. Можем да си го закупим от магазина, само че усетът няма да е същият. Освен това домашните домати неведнъж биват отглеждани по природосъобразен метод, което ги трансформира в неповторими и несравними.

Не е обаче чак толкоз елементарно сами да отглеждате домати в градината. На пръв взор наподобява обикновено, само че с времето осъзнаваме, че съществуват милион тънкости и специфики, които в случай че не знаем, рискуваме да навредим на растението и да не се радваме на богата годишна продукция.
 Мляко, хума и йод и доматите ще зреят като ПОЛУДЕЛИ Мляко, хума и йод и доматите ще зреят като ПОЛУДЕЛИ
Всеки може да отглежда домати, само че не всеки е в положение да се похвали с богата годишна продукция, която да оправдае вложените труд и време. По...

Какво да знаем за доматите и всички тези гадини, които ги унищожават?

След дъждовен интервал доматите са склонни към изгниване. По листата и по стъблата им се появяват кафеникави петънца, които са симптом за такова заболяване.

Много е евентуално да се появи и бяло покритие върху повърхността на самите листа. Това приказва, че растението страда от инфекции и би трябвало неотложно да се вземат ограничения, тъй като бактериите могат да обзет самите плодове или кореновата част.

Ако по някаква случайност забележите, че вашите растения са наранени от сходни болести, направете един бърз разтвор със сол в централизация 10 на 100.
 Сложете бутилка вода до всеки корен с домат и ще стане ЧУДО! Сложете бутилка вода до всеки корен с домат и ще стане ЧУДО!
Лятото е времето, в което сме склонни да зарежем работата в офиса и да се отправим към дълго чаканата отмора. Това обаче не важи за гр...

Пръскайки растенията с този разтвор, вие спомагате за основаването на предпазен филм, предпазващ ги от гъбичните инфекции и тяхното навлизане. Ако сте решили да го вършиме превантивно, то не трябва да прекалявате. Няколко пъти в сезона е изцяло задоволително.

Миризливките са считани за едни от най-сериозните неприятели по доматите. С тях можете да се преборите, като заложите на два продукта – люспи от лук и мента. Тези две натурални средства няма да убият вредителите, само че пък можете да сте сигурни, че ще ги прогонят далеко и те не ще се върнат назад във вашата градина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР