В първия за сезона ефир предаването Преди обед“ представи новите

...
В първия за сезона ефир предаването Преди обед“ представи новите
Коментари Харесай

Радина Червенова вдига сватба

В първия за сезона ефир предаването „ Преди обед “ показа новите попълнения в екипа си и техните рубрики. Сред тях е емблематичното телевизионно лице Радина Червенова, която с изключение на всичко друго е и „ Мис Телевизионен сексапил 1998 “, както и първообраз на 8-метровата скулптура на Св. София в центъра на столицата.

Последната новинарска емисия, която Радина води на „ Сан Стефано “, е на 3 юни 2018 година Днес тя стана част от „ Преди обед “ с думите „ Прекрасни сте! Винаги съм ви гледала на драго сърце. Благодаря за посрещането! “

„ Винаги се тормозя преди ефир. Ако спре да ти пука, по-добре е да си тръгнеш. Не се спестявам прочувствено и физически. Имала съм безсънни нощи, в които съм се упреквала за мои неточности в ефир “ – показа Радина Червенова.

Тя призна, че когато е почнала работа в Българска национална телевизия, на нея са гледали с известно неуважение, тъй като е била най-малката.

„ Хората от екрана бяха митове. Не смеех да ги погледна в очите… Най-интересно ми беше в „ Час по всичко “ – единственото предаване с изключение на „ Всяка неделя “, което бе онлайн “ – напомни водещата.

На въпроса дали са правилни слуховете, че се е развела с Константин Каменаров, Радина отговори по този начин: „ Това е минало, вчерашна вест. Хубавото е, че през вчерашния ден се сгоди най-малката ми щерка Анастасия. За човек, който познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго! В фамилията има щастлива вест “.

„ Яким е мъдрец. Родителите ни се познават от доста от дълго време. Ние с него се запознахме в 9-ти клас. Ученическа обич, която мина през малко спирания и събирания. Когато оповестих на татко ми за годежа, той се разплака. Беше толкоз благ “ – показа Анастасия.

„ Едната от рубриките ми ще бъде нещо като психоанализа в ефир. Сега хората са по-изолирани, а ние не сме основани са сме сами. Всеки има потребност от психоанализа, само че не всеки може да си го разреши. В рубриката ще има коментар на психолози по разнообразни проблеми, като анонимността на техните клиенти ще е непокътната “ – показа телевизионната легенда, съобщи ladyzone.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР